Finbesök från Tyresö

alldeles strax! Tänkte slänga ihop några chokladmuffins till fikat. Hörs ikväll!


Håller på att baka

igen! Idag blir det Citron- och limepaj. Mumsfillibabba! Noemi och alla djuren ligger i en hög och sover i sovrummet. Tänkte försöka plocka upp lite här hemma också, mamma har visning idag på lägenheten så allt som inte skulle vara framme där inne åkte tydligen in här. Soffa, bokylla, akvarium(!), böcker, böcker och åter böcker, fåtöljer.. Hmm, ganska kaotiskt med andra ord! Så ikväll håller vi tummarna att det kommer en miljonär och cashar lägenheten ba! Eller, något åt det hållet i alla fall. Vore så skönt att få flytta ner till huset snart. Ni anar inte vad det kliar i fingrarna! Föresten, min man, min andra halva, min fästman, min klippa är ledig ikväll! Yeeey! Alla aktiviteter är stoppade nere på U-huset tills taken är säkrade. Tråkigt för dem, myyyyys för för oss här hemma.

Nej, nu måste jag plocka och se till Noemi en sväng. Hörs senare!

Föresten! Babymassagen var som förväntat jättemysig, dock var det bara jag och Jennifer där idag, de andra hade förhinder eller var sjuka. Ganska mysigt ändå, fick ju värsta handledningen för oss själva och sen kunde vi sitta kvar och mata och mysa när det var slut. Hon är ganska bra hon, den där Jennifer. ♥

Nu: babymassage



Om man skulle hoppa i duschen..

innan man går och lägger sig? Bejb jobbar i studion och Noemi sover här i soffan bredvid mig. Tyckte det kunde vara lite mysigt att låta henne somna här ikväll. Annars har vi väldigt fasta rutiner med sång och mys i sängen när det är sovdags, men de här dagarna när vi har varit sjuka så har det inte alls varit kul att sova har Noemi tyckt. Helt förståeligt med tanke på hennes ansträngda andning. Ikväll somnade hon dock bums och glad som en sol snuttandes på täcket. Min lilla älsklingspralin!

Imorgon blir det babymassage nere på Familjecentret vid 09.00, enligt mig en heltokig tid då vi brukar ligga och dra oss till närmare 09.30 nu om dagarna, men har provat på det en gång tidigare och det var sååå mysigt. Massa nakna bebbar och tända ljus i hela rummet. Hur mysigt låter inte det?

Näe, nu blir det duschen! Godnatt!


Feta t-shirts som är på väg hem till mig!




Hej onsdag!

Börjar äntligen bli bättre! Lite hesa båda två dock, ni ska höra när Noemi skrattar, haha. :) Måste vara den ljuvaste musik som någonsin mött mina öron, visserligen slår far hennes det mesta också. Min älskade familj!

Har vågat oss ut idag, gick och handlade lite gottis till Bertie och vallmofrön till mina muffins. Bertie blir alltid så jäkla stolt när han får något gott från affärn, bär det med högt huvud raka vägen hem. Inga kringelekrokvägar, här inte! Och så leka lite innan vi går in. Världens finaste hund!

Noemi sover så jag har hunnit baka, beställt två tshirts (eftersom jag aldrig hittar några i butikerna), fixat en födelsedagspresent till bejb och lyssnat på feeeet musik!



Nu vaknade Noemi så nu ska hon få hålla mig sällskap medans jag gör klart muffinsarna! Hej!

Återkommer imorgon

Här var det verkligen dåligt med uppdatering! Återkommer imorgon, när vi förhoppningsvis mår lite bättre. Då tänkte jag försöka mig på att göra lite muffins med glassyr, är verkligen fruktansvärt dåligt på muffins, men såg att vi hade några citroner hemma som bara låg och väntade på att bli en smaskig glassyr?! :)

Nu kallar sängen! Puss hej!

Fortfarande sjukstuga, men en fantastisk måndag ändå!

Här hemma är det fortfarande sjukstuga AB, Noemi har fortfarande feber och är snorig. Har varit vaken ett tag inatt och snackat och haft sig. Lillhjärtat! Annars brukar hon bara äta runt tre och störtslockna igen. Men vi kämpar på här hemma! Koksalt och Otri baby nässug och Alvedon. Mycket gos och mys. Blir svårt med vilorna, vaknar ofta och gråter för att sen somna om efter ett tag med mys och lite dricka.

Dagen annars då. Världens bästa pappa åkte förbi apoteket och kom hit med alvedon till både mig och skrutt samt nya refiller till nässugen. Gav Noemi lite lunch så jag kunde ta ut hundarna en sväng. Har hunnit rensa bland Noemis alla kläder och plockat lite i vårt kaotiska sovrum, fick ihop några Ikeakassar med bråte som vi kan göra ner till huset i veckan. Efer det ringde bejb och berättade helt fantastiska nyheter! Kan inte skriva om det än, men håll ut! :)

Nu vaknade Noemi igen, hörs lite senare!


Jennifer 22

GRATTIS HJÄRTAT!


13:30

satte de igång och borra i grannlägenheten och Noemi vaknade. Grrr! Fy så skönt det ska bli att flytta!

Sjukstuga AB

Eeeey, ingen kul dag idag alls. Började igår på väg hem från släktmiddagen, snöstorm, bara jag som är körduglig, och en sjuk Noemi. Noemi som aldrig, och jag menar aldrig skriker, skrek i princip en halvtimme non stop. Usch usch usch. Fick stanna bilen flera gånger för att trösta, trots att pappa försökte. Sjunga sjunga sjunga, ett litet leende och sedan tårar som bara sprutar. Vårt lilla hjärta! Hem, jätteglad, banangröt, lite feber, alvedon, trött och sova, vakna efter en halvtimme och sen sova igen frammåt 23.30. Stumpan! Till råga på allt har jag gått och blivit sjuk, jag som precis triumfera om att jag minnsan har hållt ifrån mig alla dunderförkylningar sedan jag blev gravid. Somliga straffar gud med det samma. Jompa är fortfarande sjuk. Mamma och Kristina har varit. Blev i alla fall en lugn natt, Jompa tog trematningen så jag fick sova och Noemi ville inte gå upp förens vid 9.30. Vid 10.00 kom mamma och Kristina in, Kristina gjorde frukost och mamma gick med Bertie. Bejb får sovmorgon så han förhoppningsvis känner sig lite piggare under dagen. Förmiddagen har spenderats ihop, TV 4-nyhetsmorgon, tepimplande, mamma har stickat, Kristina hjälpt till med Noemi. Noemi som förresten har ännu mer feber idag.

Nu är mamma ute och går med en inbäddad Noemi så hon ska kunna sova ett par timmar i vagnen och Kristina tog med Bertie och gick och handlade våffeltillbehör som hon ville laga till oss i lunch. Har verkligen de bästa i min familj, alla kategorier.


Fredagsmysa

får jag och Noemi göra själva ikväll. Bejb jobbar sent, jättesent. Kommer nog inte förens vid 01.00 skulle jag gissa på. Har precis varit på ett jympapass på Friskis. Så skönt! Sen vart det raka vägen till affärn för lite inhandling av gottis! Köpte upp ett lager eller två så det räcker tills när Jompa slutar, då blir han glad när han kommer hem. :) Annars då? Blev inget Familjecenter igår heller, men en väldigt väldigt trevlig dag ändå! Följde med Oliver när han skulle få akunpunktur inne i stan mot hans kolik, lillgubben. Så duktig så duktig! Tror stenhårt på akupunktur. Hade det själv på förlossningen (plus lustgas) och det funka hur bra som hellst! Efter det blev det en sväng till Åhléns City för lunch/fika och en sväng på barnavdelningen. Där hade de mycket fint! Blev en jättefin röd body från Parvel 99 pix! Nu ska jag äta lite, mamma är här och har gjort hemmagjord potatissallad med rostbiff medans Kristina och Marie byter till pyjamas på min lilla rockstjärna!







Nu ni!

Var ju som sagt ganska slut tidigare idag, så färdig att jag ställde in dagens planer och skona Jennifer och Oliver från mitt sjuhelveteshumör (som jag alltid får när jag är trött) det fick mamma och Jompa dras med innan de åkte hemifrån istället. Min mamma är den bästa av alla i alla fall, för två timmar senare när hon har varit nere på stan en sväng och handlat kommer hon hem med winerbröd till mig. Bästa bästa! Nu, efter en lugn dag, promenad, skitochgnällsnack med Pettersson, näring och socker är jag i alla fall i form för att.... bammbammbbab... träna! Mamma min skapare, jag har inte tränat på säkert två år, så jag tänkte (tror inte jag tänkte alls, faktiskt) när jag sa till Kristina att köra Medel 75 med henne, gaah! Kommer vara färdig för att kapitulera imorgon när jag vaknar! Men, piggare! Mina knän fungerar som de ska och jag mår som en gud, kan ju inte begära mer. Fuck beach 10 däremot, jag kommer fortsätta äta för själen!

Sjukt trött

Åååååååååååhhhhhhhhhh vad trött jag är idag! Skulle helst bara krypa ner i sängen igen och sova tills Jompa kommer hem och väcker mig med en kyss, eller något. :)


Pappsen

ringde och bjöd över mig och Noemi på semla, låter väldigt lockande måste jag säga!

Tisdag hela dan

Är lugnt här hemma idag också. Både måndag och tisdag med ingenting inplanerat, hör inte riktigt till vanligheten längre. Har tvättstugan, men till och med det är lugnt, har bara fyra maskiner tvätt, vi som lätt fyller sex, sju maskiner annars. Noemi åt vid tolvsnåret, sen gick vi ut en sväng och då toksomnade hon och sover fortfarande. Alltså massa tid för att göra allt sånt där man behöver göra, men annars aldrig hinner. Skönt skönt! Imorgon och torsdag förmodligen Familjecenter med Jennifer och Oliver, länge sen vi var där av olika anledningar. Nu ska jag planera lite flytt och sånt, annat jättekul! :)

Det är inget gott att äta ensam

utan bejb.

Mot ny adress!

Vi ska flytta till radhus! Ni anar inte hur glada vi är här hemma! Har varit en del att ta tag i rent praktiskt och visst är det en hel del kvar, men nu börjar man ändå se slutet där framme. Mars blir en spännande månad må ni tro! Kommer bli kvar på den här sidan av stan, Fågelsången. Är ju här vi trivs och båda får som vi önskar. Jag får lite huskänsla med sjukt stor tomt, fruktträd, små land att pyssla i, renoveringsobjekt och bejb får närheten till jobbet, vara kvar i stan. Iiihhihi! Nu ni!


Feta t-shirts i Break the norm anda

 

 

Fredag, lördag och söndag

I fredags blev det Trådgårn en sväng. Bejb plus resten utav Break the norm hade "Omtryckarfest" så det var riktigt trevligt. Bra musik, feta t-shirts och trevligt folk! Har så himla svårt för att lämna Noemi sådär, är det värsta som finns, men hon somnade en timme innan jag gick och låg fortfarande och sov bredvid mormor ett par timmar senare när vi kom hem.

Igår hade dock jag och Jompa ett par timmar för oss själva, andra gången sen Noemi kom, om vi inte räknar med att handla på Flygis. Var tvungna att åka in till stan för att ordna lite saker och då får Noemi hellre vara hemma och myyyysa med moster Kristina än med oss och trängas med massa folk. Kom hem, lagom till dukat bord en nyvaken stjärna så gårdagen var verkligen lyckad!

Idag var tanken att jag skulle med Pettersson till Rimbo för att kolla lite fotboll, men Noemi har blivit lite hängig här under natten så jag vill vara hemma eftersom det är första gången hon förkyld.

Hörs senare!


God natt!

Jompa nattar Noemi, brukar alltid vara jag som gör det annars, men tänkte dricka lite te och gå igenom lite praktiska saker med bejb nu när Noemi har somnat. Så, lika bra att han tar nattningen för annars somnar jag bara. :) Har varit en väldigt bra kväll, lagde fisk som Jompa tyckte jättebra om, sen ringde svärmor Eva och frågade om hon kunde komma förbi, jättetrevligt, så jag bakade kolakakor och satte på te, och efter det åkte jag och solade en sväng. Nej, nu ska jag in och pussa på mina älsklingar!

Nakenfis i soffan


Myser lite efter lunchen i måndags ♥


Noemis nya jättetuffa overall!







299 kr på Lindex


Tack snälla snälla bonusfarmor!









Vad jag blev bortskämd i helgen! Puss Noemi


Hey onsdag!

God morgon! Vilken lyckad tur till Uppsala det blev igår! Blev en hel del shopping till Noemi och faktiskt bara en mössa till mig. :) Kommer upp bilder om ett tag.

Idag blir det bara till att ta det lugnt. Har lite här hemma som måste ordnas med praktiskt. Någon promenad på eftermiddagen också, såklart.


Vilken dag!

Vaknade vid 07.30 och mös lite med lillskruttan. Gick upp och bakade kolakakor till frukosten, åt frukost med Kristina, fixat och trixat lite med IKEA Home Planner, duschade, lagade ekologisk potatis/palsternackpuré och nu har jag landat här ett tag medans Noemi vilar lite innan lunchen. Så fort Noemi vaknat och ätit lunch ska vi packa ihop oss och åka förbi sjukhuset där jag har en tid vid 13.40 och sen drar vi till Rimbo, hämtar Marie och sen sticker vi iväg till IKEA och Gränby Centrum. Hej roliga roliga dag!


Ledig, i tio minuter eller så

för bejb och dottra mi badar! Nu tänker jag sitta här på rumpan de få minuter alldeles alldeles för mig själv och drömma mig bort på IKEAs hemsida..


Har precis beställt Den rosa barnkammarboken till Noemi som hon ska få i sexmånaderspresent!


Äntligen hemma!

Hallå hallå! Äntligen hemma! Är alltid lika skönt att komma hem hur trevligt det än är att vara borta. Beror nog på all jäkla skit man måste släpa på, trots att man bara ska vara borta ett par dagar. Lämnade bejbarna (Bejb+Bertie) nere på U-huset för möte med Break The Norm, medans jag och Noemi åkte hem till mamma och åt pannkakslunch. Direkt efter mötet hade Jompa tid i studion med Mr Hermanson så vi är kvar här inne. Märker att mina ögon går i kors här, så uppdaterar senare när jag har letat fram brillorna! :)


Nu åker vi hem!

Åh vad skönt det har varit att vara här i helgen. Alltid lika trevligt! :) Nu packar vi ihop oss igen och åker hem, bejb ska ha möte, jag ska städa inför imorgon. Hörs när vi kommer hem!

God morgon vänner!

Igår packade vi ju bilen och åkte till Tyresö. Därav den dåliga uppdateringen! Har ätit gott och bara slappat vid TV:n sen vi kom hit. Någon som har sett kanal 4´s nya humorsattsning, Solsidan? Så förbannat bra! Klockrent! :)

Nu har vi precis gått upp och duschat och ska äta en dunderfrukost. Hörs sen!


Pust

Sex maskiner, massa viktiga samtal, en sats kolakakor, en kasslergratäng sitter jag här senare. Tingsek tillfredställer mina öron. Noemi har somnat om en sista gång innan hon kör sitt lilla race som hon alltid gör på kvällskvisten. Har jag sagt att vi har världens bästa kid? Glad som en liten sol. Alltid. Bästa älsklingsunge!

Nu väntar jag bara på bejb, han är på väg hem från U-huset snart. Äta lite mat och sen gosa hela kvällen. Yey! Känner att jag har köpt åkband och njuter för fullt av livets karusell igen. Bring it on, baby!

Baka baka liten kaka

Ska passa på att baka lite kolakakor medans Noemi sover. Är fruktansvärt sötsugen av någon underlig anledning(?). Tvättar för fullt idag, är inne på sjätte maskinerna. PUH! Älskar egentligen att tvätta, men allt blir tio gånger mer pill med när man har barn. Tur säger jag bara, att jag har Kristina och mamma. De sitter så gärna här inne med Noemi medans jag springer över till tvättstugan som ligger på andra sidan gården. Annars hade jag lagt in mitt veto. :)


Hemma igen

Sådär. Vilket himla busväder föresten! Fick köra luuugna gatan fram och tillbaka till Bergshammra. Noemi åt senast vid 14.30 och somnade en timme senare så vi får se när hon tänker vakna igen. Passade på att sätta mig här för mig själv i fem minuter innan jag ska plocka ur och in i diskmaskin och börja förbereda för Expedition potatispuré. Weey!

Smakisar

I fredags började ju Noemi med smakisar, mmm så gott tyckte hon! Plötsligt att hon blivit så stor, vår lilla tjej! Hade ju i alla fall köpt två burkar som har räckt fram tills idag (portionerade upp och frös in), potatis/palsternacka och potatis/morot som verkligen har varit en hit! Tänkte i alla fall göra egna nu ikväll när Jompa börjar jobba kväll igen. Mycket billigare, roligare och framförallt mycket godare!

Men nu måste jag först styra upp lite här hemma, plocka och göra iordning ersättning för Noemi eftersom vi ska köra bejb snart.

Peace så länge!


Ni är nyfikna ni!

Fick ju ett erbjudande i fredags som kommer vara svårt att tacka nej till.. Måste bara ordna lite praktiska saker först, sen ska ni få veta, era nyfikenstrutar!


Tillbaka!

Nu har jag laddat om batterierna igen. Välbehövligt kan jag säga! I måndags hängde vi med Jennifer och Oliver en lååååg stund, åt frukost på stan, snackade massa skit, strosade i affärer och var på Öppna Förskolan och gjorde gipsavtryck.

Igår jobbade jag ett par timmar på kvällskvisten, kan vara ett utav världens bästa "jobb"! Shoppa, äta gott och gå på bio. Inte allt för jobbigt, eller hur? :) Efter det var det nästan bara raka vägen hem, lite mys med familjen och bums i säng! Sov från 22.00 till 09.30 idag, uuh så skönt må ni tro! Klart, Noemi har ätit två gånger däremellan och vaknat en gång, men det är bara mysigt. Idag ska vi bara ta det lugnt, skulle köra Jompa någonstanns i eftermiddag. Men annars blir det bara chill. Var först tänkt att jag och Jennifer skulle på "Unga Föräldrar" men de fick förhinder, så vi tar det nästa vecka istället.


FUCK OFF

Är förjävla sliten. Den här helgen har mina känslor och humör åkt berg och dalbana. Eller fritt fall rättare sagt. Fuck off och kom inte tillbaka på läääänge. Har fått ett otroligt erbjudande och ett slag i magen. Slaget i magen gör att man inte kan njuta fullt ut av det där som man bara är så glad över att man vill kyssa hela världen för. Är precis lika sliten som på bilden. Var så goda. Ska ladda om batterierna med Jennifer idag. Bästa henne. ♥


RSS 2.0