God morgon, god fredag!

Noemi och jag vaknade vid 09.00, håller på att äta lite frukost, Noemi sin ersättning och jag mitt te och mackor. Idag ska jag fortsätta i sovrummet, så det blir klart någon gång. Lite senare kommer Pettersson, vi ska laga lite mat och glo på Idol. Blir riktigt trevligt! Har inte setts sen Noemi kom. Nu ska vi gå ut och leta efter Pippi, kattrackarn har inte kommit hem på hela natten, så hon sitter förmodligen uppe i skogen och tittar på insekterna, haha. :)


MELLAN STÄD OCH EFTER BAD - MYSIGT!


STÄDDAGS OCH ALLA SKA VARA MED, SAMBA I SPJÄLSÄNGEN, NOEMI, BERTIE OCH STELLA I VÅR SÄNG OCH PIPPI PÅ PUFFEN BREDVID (EJ PÅ BILDEN)


God natt

Så där ja, nu sitter jag och Noemi och myser i soffan, Noemi med sin napp och jag med datan. Har inte gjort mycket alls idag, plockat lite i sovrummet med Noemis kläder, rensat, sorterat, vikt in i byrån. Hoppas på mer energi i morgon, för då måste jag kila ner en sväng på stan, byta Noemis boddysar som de hade sönder när de tog bort alarmet, handla skumpa till Kristina och co. Sen vore det skönt att bli klar i sovrummet någon gång också. Nej ni, nu ska jag göra en kopp te och börja fundera på refrängen.

Sov så gott!

Trevliga dagar går alldeles för snabbt!

Förlåt för kass uppdatering! Dagarna har gått i ett här hemma. I söndags var jag och Jennifer som sagt i Uppsala. Trängdes på ett fullsmockat Ikea och handlade upp alldeles för mycket pengar. Efter det åkte vi förbi Gränby Centrum och handlade lite till på HM, innan det bar iväg hemmåt för att äta tacos och slappa i soffan. :) I måndags var Jompa ledig, bästatse bejbi, så då var vi hemma och mös allihopa, satte ihop sakerna från Ikea. På kvällen kom Fredric och Jennifer igen och åt lite äppelpaj och spelade lite Wii. Igår var Kristina ledig så då kom hon in och gjorde frukost till oss innan vi gick långis med hundarna, tvättade och gick till Knutby Torg och handlade. Lagade en jättegod middag till när Jompa kom hem efter jobbet. Väldigt bra dagar med andra ord. :) Idag skulle egentligen jag och Jennifer gått till Föräldrar Centret och kolla in läget men jag är för jäkla trött så idag tänker jag bara ta tag i sovrummet och sen tänker jag inte göra ett skvatt till. Kanske kilar dit imorgon, för då var det gipsavgjutning såg jag.

Nej, nu ska jag dricka dagens andra kopp te med mami. PUSS PÅ ER!

Längtar tills imorgon :)

För då ska jag och Jennifer en sväng till Uppsala och gå på IKEA och kanske svänga förbi Fullerö Handel om vi orkar. Sen blir det raka vägen hem hit för tacos som våra karlar har klart och en film. Somliga har det bra. :)

Full rulle!

Sådär. Första gången jag sitter och kopplar av idag. Noemi har haft lite ont i magen ikväll tror jag, för hon hade jättesvårt att komma till ro och somna, tillslut somnade hon i alla fall i mormors knä, lillsussan.

Annars så har jag varit jätteeffektiv idag, tvättat 7 maskiner tvätt + tvättat åt svärmor, bakat, diskat, handlat och varit ute med Bertie. Nu hoppas jag att Noemi får sova ett tag, så jag hinner med att rensa bråtet vid soffan (som har stått där sedan vi flyttade in), kolla igenom räkningarna, fixa naglarna och duscha.


Vår älskling ♥


Segstartad

Usch vad jag är segstartad vissa mornar! Utan te skulle det vara kört! Ska göra iordning en kopp och en hallon-banansmoothie annars somnar jag om igen. Sen ska vi gå till Norrköp en sväng och handla lite ersättning till Noemi. När vi kommer hem tänkte jag baka så vi har något gott till fikat i eftermiddag. :)

Ikväll åt vi gott!



Ugnsrostade rotfrukter med kyckling och fetaostsås. Kristina är bäst!


Igår badade jag och min älskling ihop för första gången


Jag älskar vår brf och vår underbara granne

Idag fick vi ett brev, eller rättare sagt, jag fick ett brev. Eller, egentligen var det inte till mig. Föreningen hade adresserat det till en Helena Hedén? Och posten hade lagt det på mammas låda. Det enda som stämde var adressen. Kärringjäveln har klagat på våra katter.



Hej Helena!
Av förekommen anledning vill vi påminna om våra service- och ordningsregler sid 3 under "övriga ordningsregler" punkt 1 att katter och hundar skall hållas kopplade året om.

Med vänliga hälsningar
Bostadsrättsföreningen Höken 3



Gah! Jag blir så förbannad att jag kokar! Om vi betalar 700 000 för en lägenhet och över fyra tusen i månden i hyra så tänker vi fan ha våra katter ute. Bostadsrättföreningsjävel.

Nu är det krig.


Fredagsmys

Baby jobbar sent ikväll. Närmare till 02.00. Det suger. Men, jag har tur. Kristina kommer in och lagar mat till oss och bjuder på sällskap. Håller i Noemi, typ hela kvällen, så jag hinner plocka och rensa lite. Och har jag riktigt mycket tur så kommer kanske Jompa hem en sväng mellan riggningen och Utmaningen 2009 börjar. Lyllo mig.

PUSS


VÅR SKATT

Så jävla söt. Noemi vägrar att ligga själv idag. Hon har sovit så himla bra den här veckan, men nu idag och igår efter att vi hade kommit hem från stan så bara vägrar hon. Så fort hon har somnat och jag försöker lägga henne i babysittern börjar hon gnälla och protestera. Det enda som duger är att ligga under filten på mitt bröst med nappen i munnen. Älskling! ♥


Mössan

Mössan


God morgon för en timme sedan!

Sitter här i soffan med Noemi i famnen och en kopp rättvisemärkt Earl grey te. Mmm! Nyhetsmorgon är på och till min STORA glädje är Daniel Lemma med idag. Älskar att gå upp tidigt, dricka te, tända lite ljus och titta på Nyhetsmorgon, om jag väl kommer upp har jag energi så att det räcker och blir över hela dagen. Ska göra en smoothie och försöka ta tag i vår hylla och hörna här i vardagsrummet, det har stått helt orört här sedan vi flyttade in. Så det börjar verkligen bli dags att ta tag i det nu.
Efter lunch ska vi iväg och skriva på faderskapsbevis- och gemensam vårdnadpapper på soc. Sen blir den en sväng ner på stan med Kristina för att kolla på bärsele och kanske dricka lite varm choklad.

Hörs lite senare! :)

Myser i soffan

Myser i soffan


The is the shit!

Har precis druckit upp mitt te och Noemi sin ersättning, så nu blir det promenix med hundarna. God morgon föresten. :)


Tidsoptimisternas tidsoptimister

Borde verkligen gå och lägga mig. Bertie sitter här och tittar på mig så där som bara hundar kan, med världens finaste bruna hundögon som verkligen ber om att få krypa upp på Jompas huvudkudde bredvid mig och Noemi. Noemi sover redan och Jompa sitter i studion. Äntligen för hans egna räkning, som han har suttit för alla andras skull hela hösten.
Imorgon är det dags för BVC igen, nu är det två veckor sedan vi var där sist. I början, när vi kom hem fick vi gå två gånger i veckan för att se att Noemi gick upp i vikt som hon skulle. Eftersom hon är född i vecka 36 vägde hon ganska lite, 2630 gram, och som alla bebisar gör gick hon ner ännu mer, som minst vägde hon bara 2450 gram, vårt lilla hjärta. I alla fall, imorgon ska vi ner igen för att väga och mäta. Det jag skulle komma till, var att jag och Jompa var tidsoptimister redan innan Noemi kom, men nu har det verkligen blivit katastrof! Förra gången tror jag att vi var en halvtimme sena, hur mycket tid vi än har på oss slutar det alltid med att jag och Noemi får springa ner till BVC före Jompa som kommer fem minuter efter oss, alltid. Så, ifall ni ser någon som springer ner för Roslagsgatan med en brun Brio, behöver ni inte oroa er, det är bara vi som är lite sena. :) Efter BVC blir det en långis med hundarna och lite plock här hemma, Jompas mammas sambo, M-O fyller år imorgon och vi sa att vi kunde vara här och fira, så vi ska bjuda på spagetti och köttfärssås och efter blir det tårta för hela slanten!

Nej, nu kallar sängen!


Hallå alla trogna läsare!

Ska försöka ta tag i det här med bloggandet igen. Har vait ganska fullt upp eftersom Noemi bestämde sig för att komma en månad tidigare. Men mer om det i ett senare inlägg. Har börjat pillra lite med designen också, hoppas jag inte föstör allt bara, skulle vara typiskt mig. :)

RSS 2.0