Fredag

Hyffsat trött. Tandvärk i Noemis lilla mun 05.00 imorse, storhandling, hundpromenader, middag med mina favoriter♥ (alla kategorier) och lite taxi så där på kvällskvisten har stått på schemat idag. Bejb jobbar sent, vet inte riktigt när han kommer hem. Tänkte i alla fall försöka hålla mig i vaken, har hur som helst ett tvättberg av kläder, disk och massa plock att ta tag i innan man vill vakna imorgon.

Imorgon blir det långis upp till Färsna och grillning på kvällen. Mycket bra lördag med andra ord. :)

Nu: spotify och coca cola.

PUSS

Onsdag

Har lite egentid, fy så skönt! Tänk att bara få sitta ner och varken behöva tänka på någon eller något. Det ni! Kan ju säga att det omvärderas lite när man blir mamma! :)

Har haft en förbaskat bra dag, som de flesta dagar med andra ord. Fick middagsgäster även idag, Susanna och Dennis som jag inte sett sen typ studenten och ett drygt år. Mycket trevligt att äta lite och prata om alla har det. Sen kom även svärmor förbi, yey yey, mycket trevligt och alldeles för sällan det händer. Måste verkligen ta tag i det där!

Imorgon blir det långis med hundarna och bejb innan han börjar jobba vid 14.30 och sen stan en sväng med min böna och Noemis lilla groda Oliver. Yeeey! Tänkte bränna upp värdecheckarna jag fick hem från HM häromdagen på trehundra riksdaler!


Måndag tisdag

Oj vad dagarna går fort nu! I måndags tog jag bara igen mig efter söndagen, mös med Noemi, gick massa promenader med hundarna. Bejb slutade tidigt så det blev lite familjetid sådär på måndagskvällskvisten, mycket mysigt. Igår var Jennifer och Oliver här, promenader, middag och massa skratt såklart, som alltid med andra ord. ♥

Update

Blev en riktig hemmamysdag igår med sambo, barn, syster och hundar. En sväng upp till Färsna för att titta på alla lamm och killingar. Lite handling på Coop innan hem för lite plock och städning. Kristina gjorde middag medans jag följde med mor upp till Skoman för nya stövlar som mamma ville köpa till mig. Promenad och mys med bejb resten utav kvällen.

Nu blir det lite mer tvätt och sedan frukost och dusch innan jag och bejb sticker in till stan!


Wiiiiie vilken sjukt bra helg som är på ingång!

Imorgon är första lördagen, första dagen som bejb och jag inte har något inplanerat över huvudtaget på månader. Inget jobb, ingen måsten. Massa "borden", men vi får se. Ev. lite fotboll ute i Roslagsbro, men första prio: nada!

På söndag är i alla fall vår dag! Bara min och bejbs. Då ska vi in till Globen och se Bounces sista föreställning som bejb fick av mig i födelsedagspresent. :) Åker in redan vid 13 och strosar lite, äter tidig middag på söder och sen Bounce med VIP-platser. Kommer bli undebart att bara få ha varandra för oss själva ett par timmar. Ladda lite batterier, pussas och hålla hand. ♥

Bästa bästa Kristina och tant Marie ska mysa med Noemi och Maddie vara hundvakt, tänk vilken familj. Alltid där, ställer alltid upp. Bästa! Hade aldrig klarat oss utan er. All kärlek. ♥

Lars Winnerbäck

Äntligen äntligen äntligen har jag och mamma bokat biljetter till Långholmsparken i sommar! Har pratat så många gånger om att gå ihop och nu så! 7 augusti smäller det!


Har haft lite fredagsmys här hemma

jag, Noemi, mamsen och doggsen! Noemi bangade dock vid 20.30, mamma drog sig nyss. Bejb sitter i studion med Joakim. Tänkte göra en kopp te och plocka lite här hemma. Brukar ju alltid däcka med Noemi, men ikväll hade jag lite ork kvar så!

Toetoe!



Vårt nya lilla tillskott! Sex månader, 18 pannor och saknar en och en halv tå. Ungefär så. Är med andra ord en liten galen cirkus här hemma.


Tjugotretusen:kronor

kostar vår värmepump som de är här och installerar nu. Gaaah! En IVT blir det för de som är intresserade. :)

Back to business

Sådär! Äntligen Internet igen! Jag är tillbaka och så även bloggen. Enjoy!

RSS 2.0