Hej och hå!

Har precis ätit fylld pasta med ost/basilika och grekisk sallad. Nu bär det av in till stan för att se på Bounce! Ska bara kila förbi pappa först och lämna Bertie och låna bilen. Bertie brukar inte tycka att det är någon höjdare hemma hos pappa eftersom det alltid är så jäkla mycket ungar och liv där, så jag hoppas hoppas hoppas att det går bättre idag. Sen när vi kommer hem ska vi ner till Skogsvägen. Kommer bli en jättetrevlig kväll!

Börjar bli lite svårt att hitta kläder, även fast de inte syns så mycket har jag gått upp närmare tio kilo och massa storlekar, plötsligt sitter allt så konstigt och jag känner mig mest som en pösmunk när jag ska vara fin. Hittade i alla fall en vit oversize t-shirt med en stor pappegojja på att ha på mig. YEY! :)


Bra dag, bra dag

Har precis diskat och gjort iordning en pannkakssmet, ska väcka Jompa snart så han kan ligga och dra sig innan frukosten är klar. Ikväll bär det av in till stan för att se Bounce, en bra dag med andra ord. :)

So long!

Long time, no see

Nu var det ett tag sen (igen). Helgen var si så där, lite kritiskt med bebben (trodde vi) så hela helgen gick vi mest runt och oroade oss. På måndagen åkte vi in till Gyn-akuten på Danderyd, där gjorde de gyn-undersökning och ultraljud och gav oss årets bästa besked: lilla Nova mådde jättebra! På eftermiddagen hade Maddie och jag "tjej-dag" shoppade lite nytt till henne och gick och fikade. Igår var jag och Bertie på vår kurs, har redan hunnit gå 6 av 8 gånger, helt otroligt vad tiden går fort! Bertie har kommit in i någon trots-period och gör precis tvärtimot matte. Söt som sjutton är han  alla fall. Idag har vi varit och spenderat pengar hos veterinären, närmare 700 spänn som bara poffa bort på 30 min, yeeeeh. Finns roligare saker att lägga pengar på, exempel vårt nya köksbord som jag skulle köpt den här månaden, men jag antar att det får vänta nu. Bertie fick ett "lyx-grisöra" som han gick och bar på igenom hela stan, så nöjd! Skulle ätit mackor köpta från Tösses inne på U-huset innan Jompa skulle börja jobba, men då kom Tarik och bjöd på pizza. :) Nu sitter jag här, mätt, nöjd och trött. Bertie ligger precis precis bakom stolen och toksover, ska dra med mig honom till soffan och ta en powernap nu.

Bajs

Ont i huvudet ont i huvudet ont i huvudet ont i huvudet ont i huvudet ont i huvudet och jag som hade tusen saker att göra ikväll, diska, börja tejpa listerna i hallen, boka tvättid.. Får ta med Bertie ut på hans kvällsrunda nu och se om det finns någon tvättid kvar imorgon. Efter det blir det min dagliga blodgrape och sen sängen! Jompa jobbar kväll/natt för första gången på länge så han kommer inte hem förens vid tre...

Ska visa er något fint imorgon. Vänta bara! :)

God natt

Snicknack

Kollar aldrig på TV längre, konstigt, med tanke på att jag borde ha all tid i världen för det nu när jag är sjukskriven. Bestämde mig i alla fall för att titta en halvtimme innan jag skulle gå ner till U-huset för att möta Jompa. Blev "Hitta hem" som föll mig perfekt i smaken, dumt bara att jag är som en berg och dal-bana i mina hormoner just nu, blev en halvtimmes gråt blandat med lyckoflin. Haha. :) Sitter och kollar runt lite på abetsmarknaden medans jag väntar, Bertie ligger mest under bordet, chillar och fiser fisk-fisar, luktar helvete. Kommer på hur mycket jag saknar att arbeta som personlig assistent, måste kolla upp ifall det finns möjlighet att arbetsträna inom det.
När Jompa är klar ska vi kila hem, dricka gott te och äta chokladmuffins. Kolla upp adressen till ultraljudet imorgon och sen ska jag ta en låååång dusch och sen hoppas på att det blir morgon snart!


Vårrus

Kursen gick galant! I alla fall i början, sen fick Bertie vårhormoner(?) och bara sprang omkring och njöt och var allmänt nöjd med livet, hur mycket skinka matte än lockade med. Söt som attan var han också, så det går ju inte annat än att skratta åt han. :)


Så här söt kan man vara när man är nybadad

Godmorgon världen

Har precis ätit lite frukost, ska ta på mig och packa Berties "kurspåse" med vår kursbok, anteckningspapper, penna, skinka, frollic, ben, leksak och bajspåsar. Har blivit lite dåligt med träning den här veckan, men vi får ta igen det till nästa gång. Bertie ägde i alla fall alla hundarna där förra gången. :)
När vi kommer hem blir det lunch och sen ska jag torka av golven, stryka kläder, baka, diska, allt för att få dagen att gå så fort som bara möjligt!

ONSDAG IS THE SHIT!

På onsdag smäller det! Då ska jag och Jompa in till Odenplan för att göra ultraljud. Kan tala om att det är tio gånger bättre än att kvällen innan julafton när man är barn! Eller, nästan i alla fall. :)


Home, sweete home

Hemma efter en helg i Tyresö, alltid lika skönt att komma hem, hur trevligt det än är där. :) Ska ta mig i kragen och dammsuga, torka golv, diska, plocka och sånt där nödvänligt man måste göra när man inte bor hemma hos mamma längre. Sen ska jag minsan baka chokladmuffins och chokladbollar.


Tvätta, pilla i garderoben, tvätta, pilla lite mer i garderoben, ge Bertie frukost, tvätta, promenad, tvätta, lunch, tvätta, pilla klart i garderoben.

GAAH! Vart kommer all tvätt i från? Och alla kläder? Har sorterat och plockat hela morgonen, vikt ner alla kläderna jag inte kan ha längre i en stooor förvaringspåse. Mina två par finfina byxor som jag beställde från Ellos, lapparna sitter fortfarande kvar. Får hålla tummar och tår att jag kommer i dem nästa sommar. Nej, nu väntar tvättstugan igen. Sen ska jag fixa klart resten av alla kläderna i lägenheterna innan jag och Bertie kilar upp till mami och Stella för att dra med dem ut på promenad.


God morgon!

Vilket härligt väder det är ute! Hade ställt klockan på 8 imorse, var tvungen att smita ut till tvättstugan för att kolla om de som hade bokat tvättiden verkligen tvättade 7 på morgonen? Det gjorde de inte, så nu har jag redan hunnit slänga i 4 maskiner. Skönt, då blir det inte så mycket tvätt på tisdag. Har hunnit med att ta ut både Bertie och Pippi också, satt ute på trappen och åt glassbåtar medans Pippi sprang omkring och upptäckte Gökvägen och grannkatterna. Nu ska jag fortsätta fixa lite här hemma, sen blir det duschen innan det bär av till Knutby där morbror Erland och alla kusinerna väntar för påsklunch. Trevligt trevligt!

Hörs sen!

Hej hej hallå!

Kvällen igår var jättetrevlig. Dock tror jag både jag och Jompa gick upp lätt tio kilo med all mat och gott vi stoppade i oss. Haha. Skämt och sido, ställde mig på vågen hemma hos Ahlskog-Andersson och upptäckte att jag hade gått upp närmare 7 kilo, vilken känsla. Har aldrig vägt mer än 53 på sin höjd, och nu visade vågen nästan 60 pannor. Det ni, gott folk! :) Jag kommer med andra ord springa omkring och se ut som Grodan Boll i sommar, men njut, det kommer inte vara länge. Jag som blir ganska trött av mina illamående-tabletter, somnade gott i soffan vid 22.30 redan av att Eva bäddade och stoppade om mig i deras soffa, världens bästa Eva. Några timmar senare, närmare sju på morgonkvisten när solen hade gått upp och fåglarna börjat kvittra kom Jompa och väckte mig, då var det färdigpartat för deras del. 

Idag har jag bara legat och slappat hemma på mammas altan och fått både skötväska och babysele av Lisa, då bockar man och bugar, i alla fall vi som ska flytta lagom till augusti också, kommer bli tillräckligt med sköna utgifter ändå.

Nej, nu ska jag hoppa ner bredvid Jompa och Bertie i soffan, eller ska jag skriva maka mig ner i våra världens minsta soffa? Haha. Ny soffa kommer det garanterat bli till nya lägenheten i alla fall.

BYE!


Vet att jag har sagt det förut, (gaaaaaaah,) Petter!




GRATTIS BEJB 26 ÅR ♥

Idag fyller Jompa år. Kommer med andra ord bli en riktigt trevlig dag. :) Ska kila upp till mamma när Jompa går och lunchar med Sofie innan jobbet, börja förbereda lite inför kvällen, äta lunch och busa med hundarna. Efter att vi har firat hos mamma ska vi ner till Skogsvägen och fira vidare där, fest hos familjen Ahlskog-Andersson brukar alltid vara trevligt. (Trots att jag har somnat i soffan redan vid 23-tiden de senaste gångerna, men jag antar att jag har mina rättigheter:) Tjuvstartade födelsedagen i natt redan, eller rättare sagt tidigt i morse. Vi var nämligen och hämtade systeryster med vänner inne på Mangobar(?) inne i stan inatt så när vi kom hem fick Jompa öppna ett paket från djuren, de hade köpt en svart-vit adidaströja, snällt va? :)

Just det, alla mina vänner! Om senast två veckor börja min telefon fungera igen, har äntligen tagit mig i kragen och fixat både nytt abonemang och lur, fick alltså ner månadskostaden och en ny lur! Det kallar jag en bra affär! :)


RSS 2.0