CHILLAR

Har precis kommit hem från Tyresö, har inte ett jota jag behöver göra förutom att rensa tvätten sen i torsdags. Allt är städat, diskat och fixat. Har gjort massa blåbärssoppa, tagit fram IKEA-katalogen, block och penna. Ska slänga mig i sängen och börja fundera på inköpslista och bara chilla! :)

Tyresö

Ska iväg till Tyresö i eftermiddag. Kommer hem på söndag igen. :)

Men först: tvätta, diska, damsuga, plocka, packa och hämta bilen.

Tjing!

Noemi

ÅÅÅh vad trött jag börjar bli i min lilla mage! Spänner och har sig. Måste börja försöka varva ner lite. Annars så sparkas det och slås kullebyttor där inne för fullt. Helt fantastisk känsla att ligga och titta på magen och se hur den guppar upp och ned. :)

Så där!

Så där! Nu har jag börjat komma ikapp dagen lite, ska strax byta om och gå till "Lommarfestivalen" där Jompa jobbar ikväll. Hoppas på att solen håller sig framme så jag kan sitta på en filt med Bertie och äta kakor tills Jompa är klar. :) Idag har jag verkligen haft turen med mig må jag säga! Har i princip sovit bort halva dagen (måste bli bättre på att komma ihåg att ta järntillskottet som Barbro barnmorska strängt sa till mig att börja ta), fått 500 spänn i påminnelseavgift för att jag glömt betala de där ynga 20 kr i trängselavgift samt tappat min mobil (den här tack och lov tillbaka!). Men sen såg jag Noemi sparka för första gången där inne i magen, (sparkat har hon gjort ett bra tag men idag var det förståa gången man verkligen såg utifrån hur det rörde på sig där inne! Helt sjuk känsla!) så det vägde över allt annat.

Uppe med tuppen

God morgon folk! Idag är jag uppe med tuppen, vaknade klockan 6.00 pigg som en atombomb, eller antombomb som jag sa till Jompa när jag gick och möttehan i studion (undrar hur pigg jag egentligen var?) har hunnit slänga i två maskiner tvätt och ätit lite frukost. Ska snart bege mig ut till tvättstugan igen och sen blir det disk och hundpromenad.

Nu tar jag mitt gröna äpple och tackar för idag

Gröna glansiga äpplen..MMMMM! Har aldrig varit någon favorit, snarare de äpplen man valt sistav alla. Nu är det däremot tvärtom, är helt besatt av de små tråkigt perfekta runda och glansiga besprutade gröna sakerna. Skulle faktiskt våga påstå att jag inte kan sova utan att fått smaska på minst ett par stycken varje kväll. Jaja, nog talat om äpplen. Nu tänker jag tacka för ikväll. Ska upp sjukt tidigt imorgon, 6.30 för att tvätta. Sen går dagen i ett, Maddies skolavslutning, promenader med Bertie, lunch, pill här hemma, möte med Emma, fixa de sista inför fredag, middag och film med Jompa och hans nya kontaktperson. Gissa någon som kommer stupa i säng imorgonkväll?

Nej, äpplena kallar, lika så sängen. God natt.

Brio Happy

Den här kommer vår skatt att åka i :)

TA ERT ANSVAR

Hoppas alla som får rösta har varit och röstat idag, eller tidigare. Själv ska jag kila ner till Roden nu.

6 juni

Fikat med Pettersson som bjöd på te och nybakde chokladmuffins, ätit jordgubbar med mjölk som Kristina kom förbi med, traskat ner på stan där Kristina bjöd på glass (har världens bästa systeryster), ätit lassagne och rabarberpaj med gammaldags vaniljglass hemma hos mamma med med Jompa, Michael och Kristina, tittat på fotboll, pratat med Dennis som äntligen har kommit hem(!). Good day, good day. :)

:)

Vaknade vid 10-tiden och kilade upp med Bertie till mamma. Mamma bjöd på frukost, nybakat bröd och te. Har planerat lite inför Kickis studentmottagning som hon ska ha hemma hos mamma på söndagen, det blir hos pappa på fredag det här året. Nu blir det lunch och promenad, sen ska jag kila hem igen, diska och damsuga, väcka Jompa. I eftermiddag ska vi ner och fixa det sista inför Kickis student och beställa världens finaste barnvagn. WIHO! :)

In your face

Är helt slut. Sitter här invirad i Jompas stooora sköna morgonrock med ansiktsmask och fruktsallad. Är gräsänkling ikväll eftersom Jompa är i studion med Tarik.

Hörs imorgon!

Hej

Sådär, nu har har jag damsugit och plockat här hemma. Hunnit titta lite på TV och kikat lite till på alla godsaker som följer med hem från IKEA när vi ska dit om drygt en månad. Wiho!
Snart ska jag och Bertan gå och möta Jompa som är klar i studion, då blir det färska frallor och te innan mys i soffan. :) Imorgon bär det av in till Stockholm, Michael ska på intagningsprov inför en skola som han har sökt till hösten. J och jag ska passa på att kika på en Brio Happy, hoppas hoppas hoppas på att det blir den! Sen bjuder Tarik och Carro på middag, blir en trevlig dag. På torsdag ska jag och Kicki har systerysterdag, vi ska in till stan och gå i affärer tills benen inte orkar mer. Jag kommer dock mest få fönstershoppa, men något litet fint ska nog få följa med hem. :)

GOD NATT!

UPDATES

Kan ju vara en av världens sämsta bloggare. Dock tänker jag skylla på alla saker man vill gör när det är så fint väder, de senaste dagarna har det ätits mycket glass, gåtts långa promenader, varit iväg och badat, träffat vänner, varit hos Barbro barnmorska, har haft fullt upp nästan varje dag med andra ord. Och, det kommer inte bli bättre. På månadg börjar jag arbetsträna 10 h/veckan, måndag, onsdag och torsdag. Nästa vecka tar även Michaela och Kicki studenten, Michaela tar den 9:e inne i stan och Kicki den 12:e. Kommer bli en fullspäckad vecka med andra ord. Såg även att att jag aldrig slänger upp bilder här längre. Kan bero på att jag har blivit sjukt dålig på att fota, men det ska det verkligen ändras på!

Lilla skruttan där inne har börjat sparka för fullt, vilken känsla! Vi har förmodligen hittat barnvagnen med stort B! Vi har fått lägenheten såld och skrivit kontrakt på både den och vår nya! Vi har kollat ut massa snygga snygga snygga möbler som vi ska införskaffa när vi flyttar. Kan ju faktiskt inte vara bättre för tillfället. :)

RSS 2.0