Ny vecka, nya tag!

Kass uppdatering under helgen, jag vet. Men nu är vi hemma igen så då åker datorn fram. När blev det höst?! Måste blivit mellan barnvagnsletande och flytt? Enligt Jompa har det varit höst lääänge, mig spelar det mindre roll, huvudsaken är att hösten är här så jag kan få dra på mig mina älskade pjux och mysiga koftor.
Helgen var kanoners minus huvudvärk och dålig sömn, vi har ätit gott och bara slappat. Julia och jag han i med en sväng till Tyresö Centrum också där jag handlade en jättefin mössa till Noemi och en utav minsa senaste besattheter i doftväg - Clean, Warm Cotton.
Har precis betalat räkningarna, snart blir det storhandling och resten utav dagen lite fix här hemma.

PEACE så länge!

TYRESÖ

Imorgon drar vi till Tyresö över helgen. Ska dit och fira Julia som fyller år och verkligen suga in Tyresöatmosfären för ett tag framöver, förmodligen sista gången vi är där innan Noemi föds och sen kommer det bli sju resor krångligare att ta sig dit. Men i helgen, gå hundpromenader, äta goood mat, slappa och mysa med Ojeda-Ottoson. Najs. :)

Gravidcravings i alla ära

Har haft en del cravings sen jag blev gravid, i början var det gröna glansiga äpplen, det övergick sedan till citrusfrukter, rätt länge var det cola också. Nu på slutet är det ramlösa med smak av granatäpple, olivier i alla dess former, i sallades, direkt från burken, i mjukost you name it!, nektariner och jordgubbar. Men något som verkligen slår allt i matväg är dessa fantastiska dofter! Jag har blivit helt besatt i alla slags industrilukter som finns, stoooora lagerlokaler, bensin, avgaser, mammas lilla förråd duger även helt okej att gå in och sniffa lite i. Men det värsta av allt är nog citrusdofter, det började med när vi höll på att flyttstäda, (världensbästa)mamma hade såklart laddat upp med en hel del olika rengörningar, bl.a. Ajax Citrus som hon stod och torkade ur våra garderober med samma dag vi fick tillträde till nya lägenheten när vi kom tillbaka från barnmorskan. Sen har det bara fortsatt, jag hittade en (visserligen helt värdelös) fönsterspray bland våra städgrejor som har fått följa med lite överallt här hemma förutom till fönstrerna, oftast i köket där jag mer än gärna sprutar på lite här och där när jag fixar och donar. Ajaxen tog slut ikväll, mina kära vänner, eftersom den har fått vara med en hel del inne i badrummet och nu när jag torkade av en bokhylla. Det som ändå tog poängen var när jag och Jompa skulle handla häromdagen och han hittar mig inne vid hyllan där Ajaxen står, helt inne i min egna lilla värld luktandes på en Ajax Citrus. Jag skämdes och skrattade så tårarna rann kan jag ju meddela.

Något gott som kom ut ur historian var i alla fall att jag fick med mig Grumme Diskmedel Citron hem, nu diskar jag så fort jag får en chans. :)

33+3

borde vi vara i nu någonstans. Det börjar närma sig med jättekliv, skulle dock gärna få gå lite snabbare när samandragningarna hälsar på. Har börjat få svårt att sova så mornarna blir låååånga, ligger och drar oss till 12-snåret, men eftersom Jompa inte börjar jobba förens efter 14.00 på dagarna känns det ändå som ganska okej, Bertie är desutom ganska lik husse och matte så han gnäller inte. :)

Sådär ja!

Nu har jag äntligen tagit mig ro att skriva igen. Det var ett tag sen sist, men vem orkar sitta vid datan när det är så fint väder och finns så mycket roligare saker att göra?
Flytten
gick bra, tänkte slänga upp lite bilder så fort jag känner att det börjar bli någorlunda ordning här hemma. Föräldrarkursen är avklarad, jag var yngst, men det hade jag räknat med. Annars har dagarna gått snabbt ändå. Jompa har byggt klart studion ute i förrådet, känns jätteskönt att han kan ha studion hemma nu i början när Noemi är liten.

RSS 2.0