Godmorgon folk!

Jag är vaken och lever! Trodde aldrig att jag skulle komma upp idag, och verkligen inte så här pigg heller. Har inte varit så här full av energi på länge! Har redan hunnit med att väcka massa ungar, hjälpt till med kläder, frukost, kollat att tandborstningen är okej, skolskjussning och en promenad med Bertie såklart. Snart ska jag skjussa Eunice också, sen får jag och Jompa i alla fall en halvtimme lugn och ro innan jag ska köra han till sitt möte. GAH! Har köpt jättegod frukost till oss, färska frallor med pålägg och te. Men tro inte att det tar slut där, för sen ska jag packa allt här och åka hem med djuren, tvätta typ alla kläder vi äger och gå långpromaned med Bertie. Duscha, hämta Enuice igen och köra hem henne, göra mig iordning, laga middag och sen är det Indienkväll på Roden, Globala ska visa vad de gjorde i Inden. Kommer bli skitkul att se alla foton och höra om deras projektarbeten. :) Sen, sen gott folk är jag ledig. Typ 20.00. Då ska jag gå hem och atackslänga mig i soffan.

Barnvakt

Nu har vi skjussat omkring, handlat, lagat hamburgare och pommes, tittat på tv, gosat med djuren, gjort iordning en bulldeg som står på jäsning, gått hundpromenad.. pust! Tur att man kan smita undan lite och få lite egentid. Jompa har ett möte på U-huset, ska bli skönt när han ringer och säger att jag kan hämta han. Klockan 22.00 ska alla ungar ligga, då jäklar tänker jag äta något riktigt gott och bara mysa i soffan vid något bra att titta på.

Söndag

Har inte gjort så mycket alls den här helgen. I fredags blev det middag hemma på Skogsvägen med alla där + mamma. Väldigt trevligt, somnade (som alltid) i soffan med ett täcke och två galna hundar medans de andra spelade dart. Blev väckt vid 04.00 utav Jompa och Michael, blev en nattmacka och sedan hemfärd. Igår blev det middag uppe hos mamma, sen tog vi det bara lugnt hemma i soffan. Lite senare idag ska vi ta med oss alla djuren och bege oss hem till far min, han och Elizabeth ska på 24 h så vi blir barnvakt tills imorgon.

Sköna dag

Var meningen att jag och Pettersson skulle hängt tillsammans med våra jycks igår, blev dock inte så mycket med det när jag var helt slut av dagarna som hade gått. Lagade spagetti och köttfärssås till min älskade sambo lagom till när han kom hem från jobbet. Struttade omkring i pyjamsbyxor tills vi skulle ta Berties kvällsrunda som gick förbi Skogsvägen och en av Berties bästa kompisar, Mira. Blev i alla fall där en stund, dracks vin, (cola för min del!) åt chips, dipp, godis och min nya last: glansiga gröna äpplen. Som enligt mig alltid har varit skitäckliga! Idag blev det en enormt låg sovmorgon, låg och drogs oss ända till 14.00, klev upp, duschade, gick över till mamma och lekte med Bertie, fikade choklasglasstårta och gosade med marsvinen. Nu blir det middag snart på Vreta Pizzeria, Kicki bjuder eftersom hon provjobbar där. Längtar dock tills hon börjar jobba nere på stan i sommar, på Lilla Torget med glassboden och sushihaket, kommer med andra ord se ut som en glasskula i augusti. :) Nu ska jag och Bertie spela hundspel, tjing!

JA TACK!

Bästa helgen på länge. Jompa är ledig i fyra dagar, kommer faktiskt inte ihåg när han var ledig mer än en dag senast.

God morgon världen

Visningdags i dag då. Hoppas på en bättre dag idag än igår, tog därför en liten sovmorgon tills nu så nu är det bara att sätta igång att plocka och fixa här hemma! 19.30 kan man komma och spana in vårt place om man är intresserad. Först frukost och ut med Bertie.

Come an

Blev inget möte idag på morgonen, chefen var sjuk så han skulle återkomma så fort han tillfrisknade. Har däremot fått dras med en smygande huvudvärk och trötthet hela dagen, vilket suger. Kicki kom förbi en sväng med vindruvor och snackade lite strunt innan jag skulle träffade Emma, "min skyddsling" som mamma så fint kallar det. Vi hade det trevligt, var på gymmet en sväng, åt världens godaste skräpmat, Mc Donalds och sen körde jag hem henne. Nu sitter jag här, tröttare än trötter och vill bara gå och sova. Bertie är dunderglad över att ha mig hemma, springer omkring och äter på allt som går att äta på, typ vår madrass har han bitit sönder helt idag (han börjda emed ena hörnet för ett par dagar sen), mitt gostäcke som jag har i soffan, ena soffkudden och lite sånt där smått och gott. Byracka. ♥

God kväll!

Vilken helg! I fredags var vi på ultraljud, det gick strålande! Lillan, eller Nova eller Noemi som vi har på namnförslag vägrade dock att ligga still först. Snurrade omkring, boxades och sparkades, efter ett tag somnade hon dock så barnmorskan kunde kolla så hjärtat, hjärnan, och allt annat såg bra ut. Barnmorskan trodde att hennes favoritsovställning var precis ovanför min kissblåsa, med ansiktet "innåt", därför, sa hon, kunde det dröja ett tag innan jag kände hur hon sparkade eftersom sparkarna var innåt i magen istället för utåt. Sen gick vi och lunchade och strosade lite i affärer på väg till bussen, måste hitta något till Kickis student, vilket var helt omöjligt. Får åka in en sväng till tror jag, när man har hela dagen på sig. Efter det åkte vi hem, J gick till studion och jobade medans jag gick hem och attackgosade med Bertie innan vi gick ner en sväng till Trädgården.

I lördags jobbade J hela dagen, så jag tog med mig Bertie hem till mamma där moster och kusin var, blev hundgos och glass innan J var klar så vi kunde grilla. :)

Idag har J varit i studion igen, så jag drog med Kicki och Bertie till Roslagsbro och kikade när Pettersson spelade fotboll, gah vad sugen man blev att börja spela igen!
Ikväll har vi också börja titta på möbler till nya lägenheten och barnvagn, har nämligen (förhoppningsvis) fått lägenheten såld! Innan visningen och allt. Samt går in i vecka 20 imorgon... Ingen kan vara gladare än jag! :)

Imorgon ska jag på möte på en arbetsträningsplats, är supernervös, var ju ett tag sen sist. :S Sen blir det en måndagsdejt med Emma på kvällen.

GUBBJÄVEL

GAMLA, ENSAMMA, TJOCKA TRÖGFATTADE GUBBE TILL GRANNE

Hej hej

Fixardag, fixardag.. Sortera grovsoppor, tvätta, hundpromenader, diska, vara hundvakt åt en höggravid Stella, låter roligare än var det är. Hon är så seg och så tjock så hon vaggar fram och tillbaka i myrtakt när vi är ute och går. Plocka undan lite för imorgon, fixa superduperhårinpackning till mitt skatbo jag har på huvudet. Den här dagen kommer gå fort med andra ord! Imorgon blir en kalasdag, J är ledig eftersom vi ska in till Odenplan och göra ultraljud igen. Den här gången kommer vi kunna se så allt ser bra ut. Vår barnmorska hade räknat oss lite före förra gången så då såg man inte så mycket, förmdoligen att det var en flicka och att hon hade två armar och två ben. Efter det bli lunch, jag har valt Pizza Hut, är ju inne i någon slags skräpmatsperiod och har faktiskt aldrig ätit där, så vad kan passa bättre? Blir nog lite strosing i musik och klädaffärer ifall jag känner oss rätt. Sen blir det raka vägen hem, gosa ihjäl oss med Bertie (och katterna såklart) innan han ska hem till mamma eftersom det kommer folk hit och vi ska ut en sväng. Trevlig dag, trevlig dag.
Nej! Nu ska Bertan och jag ut i solen och promenixa.

PUST!

Är helt slut. Har varit hemma och donat och fixat idag, diskat, slipat, torkat väggen, haft tvättstugan, varit ute med Bertie, gått och handlat, gjort iordning paket som ska skickas iväg. Och än är det inte slut, ska ut till tvättstugan nu, sen ska jag måla väggen där gardinstången ska upp, ska hem förbi pappa och låna lite sommarfräscha gardiner att sätta upp, hyllan här i vardagsrummet måste rensas och sen var det ju badrummet som ska storstädas, pust. Borde egentligen damsuga och torka golven också, får se hur mycket jag orkar. Äter som en häst gör jag också, hungrig hela tiden, trots pizzan som jag åt till lunch. Antar att det hör till, lixom.

HELENA ♥ JONATHAN

?

Ibland undrar jag om större delen av USA´s invånare är helt väck? Zappade precis förbi programet "Jerry Springer", jag menar, hur kan man få ihop så mycket dumma människor till ett nytt avsnitt varje dag?! Det är helt sinnesjukt! Hur kan människor ens bli så korkade?!

Bejbi bejbi bejbi

Bejbi är hemma! Har saknat honom lite extra så där just idag. Världens finaste är han. Nu ska vi kila ut på kvällspromenad med Bertie, blir nog ängen på andra sidan Grind så han får ruscha av sig lite. Sen ska vi in och myyyyyyyyyyyyyyyyysa. ♥

Notis 1

Sitter och kollar igenom alla album på FB, vilka minnen! Asgaravar när jag ser Carina bära på toapappret på väg till vår hytt på Tallinn-båten, eller när vi står med våra röda fina strumpor. Strumporna ligger i min strump-korg, i säkert förvar. Har aldrig använt strumporna sen dess. Varje gång jag ska ta ett par stumpor ligger de där, röda och fina. Ger underbara minnen. Eller när vi var i Egypten, blev tvingade att ta kort på kamelmannen med sin kamel och betala(!). Mamma, Kristina och jag var i Bulgarien för några år sen, vältränad och snygg var man då. Annat än nu, gråter varje gång jag ska hitta något att ta på mig. Längtar tills i vinter, då jäklar ska det börja pressas igen!

TJING!

Blev en jättebra lördag för min del, promenad, solning och bus med Bertie, hem och diska, dammsuga och torka av golven, hämta Jompa i studion, grillning hos pappa och Elizabeth, mys på Esplanaden hos Inez, de drack vin, jag fick nöja mig med cola, en sväng till Trädgården innan vi gick hem och jag däcka av utmattning i Jompas stoooora sköna mjukisbyxor och tröja. Kunde inte blivit en trevligare lördag. :)

Idag tänker jag inte göra mycket, ska börja pillra på annonsen som ska ut i och med försäljningen av lägenheten, borde börja rensa hyllan i vardagsrummet, laga middag och sitta här. Men nu ska jag återgå till godiset och colan, fantiserandes och planerandes av barnvagnar, babykläder, nya möber...

PS. Har en extrem längtan av Denise IIvonen Gustafsson idag. Blä. Kom hem snart skitunge!

Första maj

Har spenderat dagen med Jompa och Kicki, strosat runt i solen och suttit på en uteservering (Bertie var med, han är så duktig lilla gubben). Resten av dagen har jag sorterat och plockat här hemma medans Jompa har målat hallen, guldstjärna till honom! Hallen blir kanonfräsch så det passar jättebra eftersom den ska ut för försäljning snart. Nu ska vi äta lite sen middag, bakad potatis, massa goda röror och sallad. Sen blir det film och mys i soffan.

Pajkastning

Bounce igår var hur häftigt som hellst! Kommer aldrig gå att beskriva här, så jag tänker inte ens försöka. Men showen innehöll verkligen allt från vatten, djur, blod och svettig dans. Jompa fick äran att dansa tryckare och bli klämd på rumpan av puddingen Jennie Widegren, haha. :)

Nu är det alldeles för fint väder för att sitta inne och häcka, Jompa och jag ska ta med oss Bertie ner på stan och strosa, fika och äta glass.

See you

RSS 2.0