Idag har vi hemmachill

med familjen och alla djuren! Snart blir det våfflor med J och lite senare kommer min kära Lillemma hit och presenterar sin boyfriend och får en liten present som hon helt klart förtjänar eftersom hon har jobbat ikapp så bra i skolan! Riktigt stolt är jag! :)

Bejb och jag var ju på Berns i helgen och såg Salem Al Fakir

och han var bara förjäkla bra! Tror till och med att Jompa sa i bilen på väg hem: om jag var tjej skulle jag vara kär i Salem Al Fakir! Haha, ja, det visar ju hur grym killen är. Eller, båda killarna. :)

Hur som, här får ni ett litet smakprov på en av mina favoritlåtar, gå in på Spotify och lyssna på den riktiga!


Kvalitetestid och te

med bejb efter jobbet. Noemi sover och hundarna har varit ute sista rundan. Pimplar te som alltid och fantiserar lite om huset och alla projekt, på tur står staket! Jennifru (Jennifer + fru= Jennifru:) och jag mätte och hade oss idag när ungarna sov. 60 meter trall, 30 meter planhyvlad, 30 jordankare alt. betongplintar, lite skruv, vattenpass och världens bästa vänner! Cirkus 4500 går hela kalaset på plus middag och en helg såklart. :) Får styras upp så fort lönen trillar in i slutet av månaden.

Imorgon blir det IKEA med mami, hon ville ha smakråd till sin nya soffa och jag ville ha lunch, nej men skämt osido, är alltid lika trevligt att göra en liten dagsutflykt med henne. Efter det blir det gym med Lillemma! Blir en mycket bra dag med andra ord.

Nu ska jag ropa in Jompa som sprang ut för att rädda någon igelkott som sprang omkring här och mysa vidare!

Effektiv dag

Idag har jag varit effektiv må ni tro! :) Gått ordentliga promenader med hundarna så de varit helt slut när vi kommit hem, klippt ner (förhoppningsvis) sista busken och dragit bort att grenarna till vårt egna lilla Görla 2, tagit bort hela staket, sågat ner en halv trästamm som stod mitt på gräsmattan, tvättat, torkat av skoställen, lagat middag tills när bejb kom hem från jobbet, gjort Jennifer kladdiga kladdkaka och tränat! Det ni! Är mycket nöjd över dagen. Nu ska vi äta lite och sen blir det kanske lite mer plock innan Greys med syster.


Salem Al Fakir

Kommer ni ihåg min överraskning jag kirrade till bejb? Blev två stycke biljetter till Salem Al Fakir på Berns den 9/5, med barn och hundvakt och allt. Lyxigt lyxigt!


Whining whining

Tröttelitrött. En byracka som inte riktigt är rumsren ännu. Samma byracka som älskar att springa fram och tillbaka fram och tillbaka fram och tillbaka i leriga diken vilket resulterar i att matte måste duscha byracka varje gång vi kommer in. Hej hej valp!

Annars har det varit en himla bra dag! Långis runt gamla Solbacka på förmiddagen, fix på tomten, gym med favvo, cookies med trippel choklad och doppade och god middag med min bejb. En glad och underbar dotter hela långa dagen (som vanligt!) och massa tokiga djur. En alldeles alldeles vanlig söndag här hemma.

RSS 2.0