Nighty night


Människa igen

04.08 jag bokstaverar, nollfyra nollåtta, vaknade vår lilla skrutt inatt. Benen rakt upp i luften, av med täcket, skrattandes och sjungandes, tvärpigg! Jättesött, men inte fyra på morgonen. Gissa några som har sovit större delen av eftermiddagen? Tur att man har världens bästa mamma som skämmer bort en med lunch och hundpromenad. ♥

Fikatime







Med gårdagens muffins


Weey!

Har precis varit och handlat, Noemi somnade gott i vagnen och hundarna fick var sitt grisöra när vi kom hem = alla nöjda. Jag ska passa på att förbereda lite för middagen, blir färskpasta, bacon och creme fraichen med franska örter. Inte lite gott inte! :) Efter det kommer Kristina och hämtar upp mig efter att hon har jobbat klart och sedan bär det av till Friskis och Svettis, medel 75 min. Bra kväll med andra ord. :)


Tjuvkik:vardagsrum

Sådär, har precis kommit hem från huset. Tänkte bjuda på lite bilder från vardagsrummet och golvet, som var bejbs överraskning förresten. Var ett ekparketgolv innan, men det var ganska slitet och fläckat så jag fixade så att en golvslipfirma kom dit och slipade och gjorde golvet någon nyans mörkare. Glömde tyvärr bort att fotografera innan, så ni får se slutresultatet med en gång. Resten utav vardagsrummet ska såklart också göras iordning. När sin tid kommer. Fokus kommer bli på köket först och främst. Men sen så! Kommer i alla fall bli vitmålat tak och vittapetserade väggar (Och om jag får min vilja genom en ordentlig fönsterbräda som går framför alla fönstren i rejält massivt trä. Men det får vi se, vi är ju två om den saken och båda ska vara skitnöjda rent ut sagt:)

Här kommer i alla fall lite sneak a peak bilder på golvet och vardagsrummet!










Well done

Hallå! Vilken bra vecka! Toppenväder och massa viktiga saker gjorda. Jag är mer än nöjd! Igår blev det adressändring, ett par rundor ner till huset med massa saker, dammsugit och plockat här hemma och en massa promenader i det fina vädret! Weeey! :)

Nu står tvättstugan på schemat, har flera fulla IKEAkassar med tvätt som jag vill ha tvättat innan flytten. Så skönt att ha alla filtar, kuddar och täcken tvättat så man slipper det där nere. Får väl passa på medans det är gratis och man har en stoooor fin tvättstuga med bamsetvättmaskiner, torkskåp och torktummlare?!

Annars idag då? Promenader, en sväng förbi huset och fixa en liten tjuvkik åt er och såklart kort från bejbs överraskning (som han förresten blev mycket glad över!), ett medelpass ikväll och sen bara slapp med la familla! Jag diggar´t! :)


God morgon!


Överraska:bejb

Ni får veta mer lite senare idag! Kan berätta att det handlar om nya huset... :)


Som att dra bort ett plåster

Så där, det där gick ju snabbt och smärtfritt!

Snabb uppdatering!

Slänger in ett inlägg lite snabbt medans jag ändå sitter här. Måste fylla i den där huum.. förskoleansökningen som inte är gjord ännu. Har man tur kanske man får vara hemma lite längre än till augusti? :) Har varit vaken sedan 05.00 idag och fixat lite här i vardagsrummet. Börjar bli ganska tomt här nu. Wiie! :) Näe, mer uppdatering senare!

Good days good days!

Blev inte riktigt så mycket flyttat som jag hade hoppats på igår, men en del fick vi ner plus en massa rensat här hemma så jag är nöjd! Nu är alla tusen IKEAkassar som tagit upp all golvyta i sovrummet rensat och plockat och en av garderoberna som agerat förråd tömd och nerkörd. Skönt skönt! Idag blir det söndagsmys på högsta nivå! Bio med Jennifer och Fredric och efter det middag här hemma. Sista söndagen här. Nästa söndag så här dags har vi sovit (långt ifrån vår första) men Noemis första natt i huset! Det kommer plockas och fejjas och iiiih vad glad jag är! :)

Näe, nu ska jag röjja och drömma vidare lite här innan Noemi vaknar.

PEACESÅLÄNGE!

Från mage till rygg!

Som ni vet är ju Noemi född fyra veckor för tidigt, något man lätt glömmer bort men måste ha i åtanke. Allt händer lite senare än för barn som är födda i rätt vecka. Som vår barnmorska sa när vi var där i måndags: Noemi är ju bara fyra och en halv månad (fast hon i kalendern är fem och en halv). Som t.ex. fick vi ju börja med smakisar lite senare än fyra månader eftersom magen inte var riktigt redo när hon var fyra. Det jag skulle komma till är i alla fall att nu, alldeles nyss när hon låg på golvet höll jag på med något och tittade bort och rätt som det var hade hon vänt sig från mage till rygg utan ett knyst! Lillstrumpan! :) La tillbaka henne på mage och vips så var hon tillbaka på rygg! Älskling älskling! Och i torsdags när vi var på Ikea så satt hon nästan hela tiden upp i mjukliften med lite hjälp av en filt. Fort går det!


Har fått stränga order om att uppdatera!

Så jag slänger väl in ett litet inlägg nu då. Veckan har verkligen gått i hundra, kommer knappt ihåg allt. Men ska försöka för er skull. ;) I måndags var vi på BVC för femmånaderssprutorna, Noemi var lika duktig som alltid och knappt några tårar fast första sprutan gick av på mitten(!!!!!) så Britt-Marie, vår barnmorska fick gå och hämta en ny. Efter det blev det en sväng upp och hämta Jennifer och Oliver, lite handling och sen hem hit för lunch och promenad.

I tisdags var vi bara hemma på förmiddagen, sen vid 15 mötte vi upp Jennifer och Oliver och hem till dem för fika, bak och middag.

På onsdagen var det Föräldrargrupp på BVC, matprat stod på schemat denna gång. Får inte ut så mycket av gruppen tvärr, så det blev nog sista gången vi var där. Efter det var det dags för lite "jobb", Kristina kom och gick hem med Noemi så jag kunde träffa Emma, gick lite i affärer, gick och fikade och sen till badhuset för ansiktsmask/hårinpackning, bastu och solning. Fick en skitsnygg tröjja i försenad julklapp, snacka om bortskämd! :)

I torsdags skulle det varit babymassage, men det var inställt så vi hämtade upp Jennifer och Oliver halvtidigt och drog in till Täby Centrum, vart massa nya kläder till Noemi och nya jeans och en mascara till mamsen. Efter det blev det en sväng till Barkarby för Babyproffsen och IKEA, kan ju inte påstå att Babyprofsens utbud var det bästa, men tanke på läge och hur mycket de faktiskt skulle kunna få in där, men fick bli en Babybjörns förkläde i rött, ett sånt där med armar. Efter det vart raka vägen in på IKEA för middag och sen lite smått och gott till nya huset. Kom inte hem förens vid 21, så var nästan borta tolv timmar. Puuh!

Igår tog vi bara igen oss. Soffan och promenad under dagen. En sväng upp till Friskis och ett medelpass med Kristina för min del innan middag, hårfärgning, gottis och Solsidan med Kristina och Marie. Bejb kom hem vid 22.30-rycket så han fredagsmysa lite med honom innan sängen.

Nu har Noemi och jag precis badat och ätit lite frukost. Vaknade vid sju och var på ett strålande humör för idag bär de första flyttlassen iväg ner till huset! Yeeeeeey!

RSS 2.0