THUNS

Gårdagen som började med flera olika helveten utav dess slag slutade bättre än jag någonsin kunde ana! Sjukskriven till oktober och tillgång till lägenheten redan på fredag! Weey!! Nu drar jag till Thuns, blir dock bara sällskapsdam, inget mer shoppande för mig den här månaden.

PEACE!

SEG

Var hemma på Skogsvägen igår och damp inte innanför dörrarna förens efter 04.00 imorse så idag har jag varit hyffsat seg. Tittat på massa dåliga tjejfilmer eftersom J har jobbat hela dagen, trots att det är hans sista semesterdag. Han ringde i alla fall nyss och sa att han var klar snart, så nu ska jag slänga ihop en kladdkaka och diska innan jag och Bertie går och möter honom. Sen blir det Sällskapsresan och mys i soffan för hela slanten! :)

Bästa dag, bästa dag!

Kolmården med bejbi hela dagen, efter det bar det av hemmåt igen, med ett stop på söder för överraskning och middag på "En grek till på söder"

BÄST DAG, BÄST BEJB! ♥

Daniel Lemma - If I used to love you

Spelar Daniel Lemma - If I used to love you för Noemi och hon börjar sparka för fullt ♥


Ner på staden

som för övrigt är invarderad utav stockholmare. Måste styra upp födelsedagspresenter till alla småsyskon som fyller år inom ramen av två veckor. Sen blir det grillat och jordgubbstårta hemma hos far min. Resten utav kvällen blir nog hemma för en gångs skull. Gosa ned sig i soffan med alla djuren och fjärrkontrollen.

TRÖTT

Trött, trött, trött. Ställde klockan idag eftersom planen var att åka och plocka jordgubbar med mor och syster. Det får bli imorgon istället. Borde verkligen ta mig i kragen och börja rensa skafferi, badrumsskåp, förråd... dock lockar sängen och att krypa ner bredvid J igen mycket starkare. Rensa, det får bli någon annan dag.

KASS UPPDATERING

Här uppdateras det inte allt för flitigt för tillfället. Jompa har semester så vi tillbringar all vår vakna tid med bad, kortspelande, god mat, strosning, fotboll, hundpromenader, NJUTANDES helt enkelt. (Och så lite som möjligt i vår lägenhet som blir till en bastu i det här vädret.) Här om dagen bar det av till IKEA en sväng, köpte ny soffa, vardagsrumsmatta och bord, köksbord + stolar. I veckan blir det förmodligen Kolmården en sväng. Sen får vi se vad som händer och fötter!

PEACE & LOVE

RSS 2.0