Lisa Ekdahl - öppna upp ditt fönster


Uppryckning!

J fyller år snart, den nionde april för att vara med exakt. Jag har haft en jäkla problem med att komma på vad jag ska ge honom. Tycker för det mesta att det är ganska lätt att veta va jag ska ge han. Kom i alla fall på världens bästa födelsedagsprsent till farsan, som Michael väljer att kalla honom. TJIHOO!  :)

Snicksnack

GAH! Blir helt tokig på alla hormoner och känslor som leker kull i kroppen. Har varit helt slut och varit nära till gråten flera gånger idag. Höll mig dock ända nu till ikväll, på Berties promenad med Jompa och Michael. Suck. Tur att de är världens bästa killar. För att göra saken lite värre sätter jag på Winnerbäck, bra snubbe det där. Får en bara attt vilja gråta hejdlöst. Försöker ringa Dennis också, en av de få personer jag vet att jag kan ringa till när som hellst och bara gråta rakt ut. Så Dennis, du får jättegärna svara. Typ. Nu. På. En. Gång. Men som jag sa till J här om dagen, bebben är värd varenda minus. ♥
Har haft två viktiga möten idag, det första var med banken, vi fick handpenningen till nya lägenheten. Känns helt fantastiskt och fick vi välja själva hade vi gärna flyttat imorgon. Men, vi får vänta ett bra tag till, ända till första augusti. :( Det andra mötet var på arbetsförmedlingen ihop med min kontaktperson på försäkringskassan, äntligen! Det var verkligen på tiden. Ingen längtar med än jag för att få komma ut och börja arbetsträna. Där imellan hann J bjuda på lunch och sen blev det en sväng in på djuraffären och BabyProffsen. Helt i min smak. Fattar dock inte hur man ska hitta en barnvagn i barnvagnsdjungeln, blev ju helt förrvirrad av att bara se alla som fanns. Appro på min smak, har fått dille på allt surt som kommer i min väg. Favoriterna är citroner och Dragster 2000-godiset. Här om kvällen när J skulle gå och lägga sig hittade han mig i sängen sovandes med en skärbräda och massa citronskal. Det var tydligen en kul syn.
Nej mina (o)vänner nu ska jag rycka upp mig, imorgon är det fredag. Det betyder en tripp till Täby med världens bästa mamma och syster, måste införskaffa mig lite kläder, kommer ju inte i några andra byxor än mina och J mjukisbyxor. På lödag ska jag vara barnvakt och på söndag ska i fira pappa. Kommer bli en kanoneshelg med andra ord.

Good day, good day!

Idag började min och Berties grundkurs, det var kul må ni tro! Fick hemläxa med oss, så den är veckan ska vi träna, träna, träna så kommer vi briljera nästa gång. :)


Bitterfittan

Satt och pillrad i "viktiga pappershögen" idag medans jag ringde massa viktiga samtal. Plötsligt dök brevet upp som jag hade skrivit för någon vecka sedan, ett fint, trevigt brev, ett sånt där som vem som hellst skulle bli glad över att få. När jag hade skrivit klart brevet kände jag hur otroligt mycket jag saknade personen i fråga, så jag letade upp rätt nummer och ringde. När jag kommer fram möts jag av en riktig jävla bitterfitta.

Så idag när jag såg kuveret ville jag bara knyckla ihop det och slänga det  papperskorgen. Men, jag kom på en sån mycket roligare och bättre idé. Jag tänker spenderar varenda liten jävla krona på det där töntiga presentkortet från The Body Shop, sen när jag har gjort det tänker jag inte ägna en tanke mer på varken det eller dig.

Inte ens ett ynka litet grattis kunde du klämma fram, patetiskt!


LYCKA

LYCKORUS


Veckan som gått

Nu var det lång tid sen jag skrev sist. Veckan bjöd på massor av mer eller mindre roliga händelser. Inskrivning på MVC, Bertie som rymde från pappa, godkännande av banken (till nya lägenheten!:), Jompas fantastiska möte på jobbet!, en hel del ätande ute (äter som en häst just nu! Har till och med vaknat flera nätter prick 5.00 utav att jag bara måste gå och upp äta, haha), men kanske det bästa av allt: Jompa har varit ledig hela helgen! Igår blev det sovmorgon, långprommenad på två timmar med smågrisarna över till Färsna för att titta på alla djuren (Jompa hade ALDRIG varit där!) och middag hemma hos mami. Idag får vi se vad som händer, förhoppningsvis en långprommenad, en god middag och Beck.

Hej hopp!

Gröt

Idag är en sån där bra dag, vaknade nio helt utvilad och bara känner hur mycket energi jag har i kroppen. Härligt härligt! Nu ska jag gå och göra lite frukost, blir havregrynsgröt och lingonsylt på det. Mums. :)

Söndag

Har varit en skön söndagkväll, promenad, avocadosallad, bad av Bertie, lek med katterna och mys i soffan. Kanske slinker ner lite glass sen också. :) Kan faktiskt inte bli en bättre kväll.

Fredag bejbi, fredag

Fredag idag, vilket betyder att jag får ha Jompa hemma fyra kvällar i rad. Ingen är gladare än jag. :) Ska diska och duscha nu, sen blir det yoga för hela slanten. Skönt!

Förbannat trött..

..på Bertie som ställde sig precis framför ögonen på mig och pissade ner gardinen
..på Pippi som har lyckats riva ner hela min garderob och nu när den inte är något att ha längre börjat sitt rivningsprojekt i hallen
..på Samba som tydligen är missnöjd över något och går omkring och gnäller
..på grannens flickvän som verkar ha kommit tillbaka(?)som till min lättning, hållt sig härifrån i flera månader. Nu börjar sena kvällar med skrik och bråk igen
..på diskberget ute i köket som inte verkar försvinna utav sig själv
..på att ha en karl som jobbar eftermiddag/kväll och inte har varit hemma på hela veckan :(
..på att det tar sån tid för försäkringskassan/arbetsförmedlingen att ordna ett möte så jag kan få börja arbetsträna snart
..på att vara konstant trött och illamående, men det är tydligen vanligt så här i början på vår fantastiska resa

Mätt och belåten

Har precis avnjutit en utsökt avocadosallad med vitlöksdressing från Norrtälje Pizzeria, Jompa är hemma, Bertie är mätt och belåten, ligger i soffan och tuggar på sitt ben och lite på mattes vita snikers. Det är fint i lägenheten (förutom min garderob som fortfarande är ett kaos), resten av kvällen blir det TV, repriser av SVTS djurvetrinärerna på datorn och promender. Med andra ord: en perfekt kväll.

So long!

Check

Ringt alla viktiga samtal
Bäddat rent i sängen
Bokat tvättid

Diskat
Ordna garderoben

PUST

GAH! Ny vecka, nya bestyr. Ska ta tag i allt jag och Jompa inte orkade i helgen, tvätta, diska, byta sängkläder, plocka upp hela min garderob som ligger utslängd över hela sovrummet på grund av Pippi som älskar att röja i den, ringa massa viktig samtal.. I´ll be back.

Wey!

Älskar de dagar då man vaknar med så mycket energi att man nästan inte vet vad man ska göra med all! Har hunnit med massa viktiga saker idag och fler kommer det bli! Ska ut och ta tvättstugan nu en sista sväng och sedan ska jag diska och fixa matlåda åt karln. Hörs sen!

TRE KAN FARA OCH FLYGA

Jag hatar Tre. Tre är anledningen till varför jag inte har haft någon mobil på ett x antal vackor. Tre kan fara och flyga, tackar vet jag Tele2! God morgon föresten.

RSS 2.0