Test


Omrenovering

Tänkte försöka renovera om lite här inne, håll till godo!

NeverNeverLand

Jakten på prylar till loppisen i förmån av Irlands hemlösa hundar fortsätter! Har varit hos mamma hela eftermiddagen och rotat i förrådet, gjort lite lappar som jag ska pryda stan med senare i veckan och så passade jag på att göra ett par Buddah-örhängen. Snart blir det lite middag och sen kanske jag kilar över till pappa och fortsätter jakten där..

Glöm inte att besöka NeverNeverLand och spana in alla sötnosar!


Mmmmorotssoppa

Håller på att laga mammas goda morotssoppa och toast till middag. Hoppas den smakar lika juvligt som hennes bara. Resten av kvällen blir det godis och dumburken.

God morgon världen

Jag är frisk och jag är hungrig. Ska hämta Norrtelje Tidning som väntar på mig i brevlådan och gå ut i köket och göra, enligt mig, dagens bästa mål: frukost.


a love song for bobby long

ååhh vad bra den är! Fint foto, bra skådespelare, fin musik.. Den måste ni bara se!


God fortsättning..

Det suger ju faktiskt att vara magsjuk, jag som älskar att ständigt gå och småknapra på något håller på att få fnatt! Fast, idag har jag ju faktiskt kunnat äta något, eller ja, i alla fall en skorpa eller två.

God morgon, älskling

Fem igår morse satte jag mig upp och spydde som en fontän över Jompa, sängen och hel del på golvet också. God morgon, älskling.

Chill

Chillar vid en dator nere på U-huset, hela cafeterian är full av bandmedlemmar som pratar replokaler? Även jag ska snart pallra mig ut dit, då vi har festivalmöte och efter det ska Tobbe hålla en barrista-kurs för oss som ska sätta igång U-husets cafeteria igen. Kommer bli skitkul! Undrar om några av mina gamla kaffekunskaper sitter kvar sedan extraknäcket på Fik1? :)


Bertie!

Igår hade vi hembesök hos oss, vilket såklart gick utmärkt och därmed kommer vi bli stolta ehm, föräldrar till Bertie fyra månader, om redan två veckor! Ingen är gladere än jag.

Borta bra, men hemma bäst

Åh vad skönt det var att komma hem! Inget slår att ligga tryggt i Jonathans famn. ♥

Jag njuter i Östersund


Östersund

Sitter här i sängen med Denise och snackar skit och kikar lite på tv. Har varit en supertrevlig dag, lägger upp bilder imorgon!

Hej hej leverpastej


Folköl och Juvelen

Ja, så spenderar Jompa och Micheal sin lördagskväll. Sitter ute i köket och kör ölspelet, ganska gulligt faktiskt. :)
Jag själv springer omkring som en yr liten höna, ska duscha, klippa luggen, tömma kameran, packa, bränna lite filmer, sen skulle jag hinna vilja kolla på den vi var och lånade tidigare idag också.. Sa jag att jag åker klockan 7 imorgon?

Ångest

Jag har haft problem med ångest sedan flera år tillbaka. I höstas när jag blev sjukskriven hade jag stark ångest varje dag, jag vaknade med ångest, somnade med ångest. Mot det fick några små svindyra tabletter att börja ta och vips, så började ångesten minska. Så nu när jag har ångest känns den genast mycket mer. Låter kanske konstigt, att ha ångest varje dag blir tillslut en naturlig grej. När min läkare frågade mig vid ett tillfälle hur det känns när jag får ångest, hur jag hanterar den? svarade jag att det är så naturligt, så jag vet inte. Jag vet inte hur jag ska hantera den. Idag börjar ångesten som sagt bli mycket bättre, men som alltid när den dyker upp är den skitjobbig. De senaste dagarna har varit ganska tuffa, igår somnade jag redan innan 18.00. Smart som jag är toppar jag min ångest med att sitta och klicka runt på Djurens Rätt, kanske inte det bäst för min själ ikväll. Men jag tycker i alla fall att alla ni läsare ska ta en titt in på sidan, gör som jag och bli medlem redan ikväll! Kostar ynka 75 pix.

Nu ska jag gå och skära upp lite färsk annanas till baby och mig. Börjar bli en fin vana så här på kvällskvisten. Sov så gott!

Bertie

Wihoo! Fick precis ett efterlängtat samtal från NeverNeverLand! Katarina där ringde och berättade vi skulle få hembesök av en tjej som heter Annika och efter det fick vi ta hem Bertie om vi ville! Han kan komma redan i början av februari. Känns helt overkligt men fantastiskt! Passade på att prata lite om att jobba som volentär för dem också, det finns massor jag kan få göra. Jobba här hemma på plats, med hembesök, hämtning på Arlanda, men även få möjlighet att åka ner till Irland! Att arbeta som volentär är ett utav mina mål det här året, lika så att bli hundägare.. Just det! Listan har jag ju inte lagt upp, den kommer lite senare idag.




















Ny dag, nya utmaningar

Gårdagen var förjävlig. Men! Idag är det ny dag, alltså nya utmaningar. Har precis varit ute i tvättstugan, jag och Jompa lär oss verkligen aldrig. Man öppnar garderoben ute i hallen och det bara rammlar ner tvätt, minst fem IKEA-kassar. Men, så är det, bara ut och tvätta. I övermogon bär det ju av till Östersund för min del och då måste man ju ha lite rena kläder med sig. Planerna för dagen är i alla fall att börja packa lite smått, fixa och pula lite praktiskt, börja spackla hallen, och som vanligt, diska och städa. Nej, nu ska jag gå och äta lite frukost/lunch.

Jävla tjallare!

Har så mycket funderingar och tankar jag vill få ur mig. Så mycket jag behöver prata om. Är helt slut, både fysiskt och psykiskt.
Hela dagen har varit ett emotionellt kaos. Vid frukosten imorse orkade jag inte mer, Jonathan hade gått till studion för att spela in Jimmy och jag var ensam hemma. Tankarna malde som vanligt kring alla gamla vänner. Alla gamla guldklimpar som håller på att bli helt förstörda, bli äckliga pundare. Så, jag gjorde vad som kändes rätt. Jag rigde upp en väns mamma, berättade hur orolig jag var. Hon grät, jag grät. Hon var här på tio minuter, stod mitt i vår hall, kramade om mig samtidigt som vi båda fortfarande grät.

Jag älskar dig. Hade aldrig agerat så här annars.

God morgon

God morgon kära läsare. Tänkte ge er ett fett filmtips som ni bara måste slå slag i och se på! Farval Bafana heter filmen och är baserad på boken av Nelson Mandelas fångvaktare.




























Dås

Idag har jag gjort massa vettiga saker. Ringt A. Gibson för referens, fixat nytt visakort, varit på apoteket samt handlat. Gjorde massa vettiga saker igår också, dock inte sovrummet som jag hade tänkt. Känner i alla fall att 2009 är mitt år (peppar, peppar, ta i trä). Har därför skrivit en lista över alla saker jag vill uppnå innan året är slut. Avslöjar listan lite senare ikväll för er intresserade. Nu ska jag ta tag i mig själv igen, känner att jag vart lite dåsig efter maten. Lyssna på en av världens fetaste låtar och gå ner med katterna i källaren så de får lite motion.


Dagarna som gått

Är det någon annan än jag som blir fruktansvärt förvirrad och glömmer bort både dag och datum när det är helger hela tiden? Om jag inte är helt ute och cyklar är det väl sista helg-dagen idag på ett bra tag framöver? Ska bli otroligt skönt när allt börjar rulla på igen..
I fredags fyllde jag 20, känns som att hela helgen har varit ett långt firande. (Gör iof. inte mig någonting:) Började redan lite smått i torsdagskväll, på fredagen sen blev det tårta och presenter hemma hos familjen Ojeda-Ottosson. Sen kom Kristina och hämtade oss, körde hem oss till mamma, där de hade lagat förrätt, varmrätt och efterrätt, stora födelsedagsbrickan (en stor blå bricka som vi har fått våra födelsedagspresenter på sen vi var barn) var full med presenter..
I lördags bar det iväg till husdjursmässan med mamma, Jompa och Micheal. Där fick jag träffa SOS Animals (har länge funderat på att åka iväg och volentära hos dem, så det var skitkul att få träffa dem!), NeverNeverLand (omplacerar hundar från Irland, kommer förhoppningsvis adoptera hund genom dem sen), mina älskade bullisar, råttorna, Sphynxkatterna, Skinnymarsvinen, ja, allt som jag kunde begära med andra ord!
I söndags skulle vi firat hemma hos pappa med resten av alla syskonen, men det blev inställt. Pappa och Elizabeth kom över med min födelsedagspresent i alla fall, en elvisp som jag verkligen önskat mig! Efter det kom familjen Ahlskog-Kroon-Andersson och mamma och Kristina över och det blev ännu mer tårta och presenter. Jaja, sluttjatat om det. :)

Nu börjar nedräkningen till söndag. Kommer följa med Dennis upp till Östersund då, kommer både bli fantastiskt och förjäkligt.

Nej, nu väntar disken och sovrummet. Tänk vad man uppskattar att få komma hem och göra allt de där vardagspysslet är man varit borta..





   





Hipp hipp hurra!

Idag blir jag 20! Jag som älskar att fylla år hade turen att få tjuvstarta redan lite igårkväll, firandet fortsätter tills sen på söndag.. Hej hopp!

RSS 2.0