Ändrade planer

Blir här hemma istället hela kvällen. Tanken var ju att bege sig till Haninge efter middagen och kika på Jespers nya lägenhet och fira in nya året där. Men, lägenheten var inte klar, så vi bestämde oss för att vara här istället. Äta och dricka gott hela kvällen, umgås med familjen, egentligen mycket trevligare ifall ni frågar mig.
Nu ska vi gå upp och äta lite frukost, gå ut med katterna och bara chilla, precis i min smak. :)

Vuxensaker

Jompa och jag har precis betalat våra räkningar, hyra, internet, telefon.. Pengarna bara rinner iväg, speciellt nu då jag fortfarande är sjukskriven och på det ska köpa massa julklappar. Jaja, hoppas jag hittar ett jobb snart, skulle verkligen behövas! Skön vecka väntar föresten, imorgon åker vi och katterna till Jompas far+familj i Tyresö. Första gången vi åker kommunalt med katterna, ska bli spännande att se hur det går. Stannar där över nyår och åker hem på torsdag, för på fredag fyller jag nämligen tjugo! Lördag är än så länge oplanerad, om jag får som jag vill (det brukar jag) blir vi bara hemma och myser, pysslar i lägenheten, gosar med katterna och äter gott! Kommer (förhoppningsvis) vara helt slut ändå efter nyår. På söndag blir det i alla fall middag hemma hos far min tillsammans med min äldsta storasyster som fyller 32. Kommer som sagt bli en trevlig vecka. :)

Hemma på pappas anslagstavla..

hänger det en massa kort.


Jag, vet inte villket år, men smajlet är ju bara för störtskönt!


Här gick jag nog i trean eller fyran


Syster Maria som jag delar födelsedag med!


Maria, Anna och Peter som små knodds. Då var jag och Kristina inte ens födda.

Utlåning av lägenhet

Har lånat ut lägenheten för lite förfest. Jag själv städar och donar medans småttingarna sitter här på golvet och spelar spel och taggar. Jompa är i studion så han lär jag ju inte se förens tidigt imorgon bitti. Tänkte visa vad jag har fått i julklapp sen också. :)

Tjo på er så länge!

Alkoholens påverkan på män: del två

Gårdagen blev som förväntat och förtjänat, för Jompas del alltså. Bakis. Själv hade man varit hemma och kurerat sig hela kvällen så jag mådde som en prinsessa!

Alkoholens påverkan på män: del ett

Män blir som små bebisar när de dricker, eller, i alla fall min man. Han kom indrullandes för ett litet tag sen och berätttade hur fantastiskt allting var. Efter det, (när hans fantastiska flickvän hade lagat lite kvällspannkakor - jag) började han sakta men säkert förändras till en liten bebis. Dullinullar, gnäller och yr, behöver hjälp med allting (snart är det bara vällingen och rapen alt. spyan som saknas) Nu ska min bebis tydligen dricka ännu mer öl, och som om det inte vore nog: titta på en maffiafilm.
Återkommer imorgon gott folk, sov så gott.

081222

God morgon. Nu har jag ätit en dunderfrukst, bär, frukt, yoghurt, te och knäckebröd, you name it! :) Snart ska jag möta upp syster-yster, ska bli väldigt trevligt att spendera dagen med henne i Stockholm. Hörs senare!

GAAH! Huvudvärk, försvinn!

Tror jag blir tokig snart! Gick och la mig innan 22:00 idag, trött, världens huvudvärk och glad, eftersom jag ätligen gick och la mig vettig tid. Ska nämligen in till Stockholm imorgon med kära syster-yster och springa i affärer. En mycket trevlig måndagssyssla om jag får säga det själv. :) I alla fall, nu sitter jag är, tre timmar senare med samma dumma huvudvärk, klarvaken och en stor kopp te. Hopplöst!
Ska fråga Jompa ifall han vill titta på filmen jag lånade hem igår, Fool´s gold tror jag den heter. Måste passa på att visa några julklappar klickade hem till mig igårkväll:


God natt :)

Julstök

Ikväll har jag och Jompa verkligen varit duktiga! Vi har storstädat badrummet, dammsugit, torkat av alla golven i lägenheten, tvättat all tvätt och nu står Jompa och diskar. Mamma kom förbi en sväng med Stellis och rätt som det var dök Kristina upp också. Väldigt trevligt. Är verkligen svag för min familj och träffar dem nästan varje dag. :) Snart ska jag och Jompa krypa upp i soffan och sätta på The Dark Knight, den har tydligen fått väldigt bra recentioner.

Hej svejs!

Belåten

Nu är jag trött. Trött, mätt och belåten. Har spenderat halva dagen med mamma och Kristina i Uppsala, något trött men ändå. Hittade lite roliga saker på IKEA, dock ingen matta, så nu sitter vi här i vårt redan nakna vardagsrum, inget soffbord och ingen matta. Kristina insestera på en enorm gran som skulle täcka för bordet och mattan, vi får väl se hur det blir det med. Samba och Pippi lär ju i villket fall vara överlyckliga. :) Sen kom världens finaste gris in hit också! Dennis i egen hög person, och som jag har längtat efter den människan! Ses ju nästan aldrig pga. jobb, geografi och en viss bekvämhet men talar minst två-tre gånger om dagen. Vi har både hunnit med att äta, shoppa, fika och lite planering inför Östersund, ska ju med dit och installera Dennis i sitt nya hem. Som sagt, världens finaste griseknoa. ♥

04:56

Det här känns ju verkligen bra. Klockan visar 04:56, jag har precis kollat klart på en av världens mysigaste filmer, Dirty Dancing medans Jompas telefon ringer - åh ja, en till studionörd. (De håller på att sälja och byta högtalare, eller studiomonitorer som jag fått lära mig att det så fint heter, med varandra. Från Luleå till Norrtälje och från Norrtälje till Danmark.) Jag som skulle somnat för länge sen, ska ju upp om två timmar och börja bege mig hem till mamma och Kristina för frukost och en tripp till Uppsala.

Emma ♥

Den här söta tjejen har jag spenderat kvällen med. Fick ett jättefint halaband i julklapp, men det får ni se imorgon, för nu ska jag hoppa ner i soffan med karln min och äta godis. :)

Emma ♥

















Appro på att vakna

Vaknade och insåg att det är den 18:e idag, det innebär att det inte är mindre än 6 dagar kvar till julafton. Kul nog har jag inte en enda julkänsla i mig, trots att jag är som ett litet barn och verkligen älskar julen. Förhoppningsvis ändras det nu i slutet av veckan, ska nämligen iväg till Rimbo ikväll, där Emma (som jag har turen att vara kontaktperson åt:) ska ha julavslutning i skolan, när hon berättade att de ska dansa och sjunga (?!) så var jag ju bara tvungen att komma och titta! Imorgon förmiddag åker jag, mamma och Kristina iväg till Uppsala en sväng, ska in på IKEA och förhoppningsvis förbi Fäboda, jättemysigt ställe som har smådjur och försäljning av djursaker. Senare mot kvällen kommer Dennis in till Norrtälje, vi ska gå på Norrtäljes (nya påhitt?) som de kallar Tomtenatta, och införskaffa massa saker till Östersund.

Appro på att vakna, måste berätta om här om morgonen när jag blev väckt av självaste (harkel) Friends-Christian. Det är nämligen så att han och Jompa jobbar ihop nere på U-huset och han skulle göra något som han tydligen inte hade nycklarna till. Så, Christian kommer på den geniala ideén (eftersom Jompa aldrig vaknar av telefonen) att åka hem till oss och stå och ringa på dörrern tills vi vaknar. Jag vaknar i alla fall av att någon står och ringer på dörrklockan, helt frenetiskt, tar mig upp och hasar ut i hallen och kikar ut genom titthålet. Där står något, som jag inte riktigt kan urskilja och vinkar som en tok. Jag står där, som ett nyvaken frågetecken och kan för allt i världen inte komma på vem som gör så här? Det går ett tag och jag står kvar där, fortfarande helt omedvetandes om vem som beter sig så här? Figuren fortsätter att vinka, tills jag på något vis kopplar ihop att det är Christian och tar mig tillbaka till sängen där jag väcker Jompa. Jompa går och öppnar dörren och där står Christian, "godmorgon" ropar jag. Hör Christian fråga Jompa ifall det är okej att han kryper ner mellan oss i sängen istället för att gå och jobba?


(Snart) nytt år och ny blogg

Passar på att förnya min blogg lite, står inför en hel drös med nya utmaningar och vad passar inte bättre då, om en ny fräsch blogg? Den 11 januari flyttar en av mina bästa vänner upp till Östhammar, hon kommer spendera 3 ½ år, t r e & e t t h a l v t å r där, jag kommer sakna ihjäl mig efter henne varje dag. Men jag vet att hon kommer få några av hennes roligaste och lärorikaste år där. Snart går min sjukskrivning ut också, ingen längtar mer än jag efter att få börja jobba. Det riktigt kliar i mina fingrar, (varje dag!) efter att ha ett jobb att gå till! Bara lite tankar så här på kvällskvisten, var så goda.

RSS 2.0