Har fått stränga order om att uppdatera!

Så jag slänger väl in ett litet inlägg nu då. Veckan har verkligen gått i hundra, kommer knappt ihåg allt. Men ska försöka för er skull. ;) I måndags var vi på BVC för femmånaderssprutorna, Noemi var lika duktig som alltid och knappt några tårar fast första sprutan gick av på mitten(!!!!!) så Britt-Marie, vår barnmorska fick gå och hämta en ny. Efter det blev det en sväng upp och hämta Jennifer och Oliver, lite handling och sen hem hit för lunch och promenad.

I tisdags var vi bara hemma på förmiddagen, sen vid 15 mötte vi upp Jennifer och Oliver och hem till dem för fika, bak och middag.

På onsdagen var det Föräldrargrupp på BVC, matprat stod på schemat denna gång. Får inte ut så mycket av gruppen tvärr, så det blev nog sista gången vi var där. Efter det var det dags för lite "jobb", Kristina kom och gick hem med Noemi så jag kunde träffa Emma, gick lite i affärer, gick och fikade och sen till badhuset för ansiktsmask/hårinpackning, bastu och solning. Fick en skitsnygg tröjja i försenad julklapp, snacka om bortskämd! :)

I torsdags skulle det varit babymassage, men det var inställt så vi hämtade upp Jennifer och Oliver halvtidigt och drog in till Täby Centrum, vart massa nya kläder till Noemi och nya jeans och en mascara till mamsen. Efter det blev det en sväng till Barkarby för Babyproffsen och IKEA, kan ju inte påstå att Babyprofsens utbud var det bästa, men tanke på läge och hur mycket de faktiskt skulle kunna få in där, men fick bli en Babybjörns förkläde i rött, ett sånt där med armar. Efter det vart raka vägen in på IKEA för middag och sen lite smått och gott till nya huset. Kom inte hem förens vid 21, så var nästan borta tolv timmar. Puuh!

Igår tog vi bara igen oss. Soffan och promenad under dagen. En sväng upp till Friskis och ett medelpass med Kristina för min del innan middag, hårfärgning, gottis och Solsidan med Kristina och Marie. Bejb kom hem vid 22.30-rycket så han fredagsmysa lite med honom innan sängen.

Nu har Noemi och jag precis badat och ätit lite frukost. Vaknade vid sju och var på ett strålande humör för idag bär de första flyttlassen iväg ner till huset! Yeeeeeey!

Kommentarer
Postat av: julia

haha kul :). Lycka till med att flytta allt! ;)

2010-03-06 @ 22:37:21
URL: http://thepassionforfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0