Håll till godo!

Kommer snart att börja uppdatera igen. Måste bara få lite ordning i designen. Kan ju inte direkt påstå att jag är någon baddare på sånt här! :)

Kommentarer
Postat av: NinaEk (Mat&Bak)

Vad kuuuuul!! :)

Kommer dra en vinnare imorgon!

Puss&Kram!

2010-06-09 @ 09:07:32
URL: http://ninaek.blogg.se/
Postat av: NinaEk (Mat&Bak)

Ååh, kärleksmums! Dom är FAB! :)

Lycka till med bakandet kära du!

2010-06-09 @ 11:58:43
URL: http://ninaek.blogg.se/
Postat av: Hanni

Yeey :) Helena säg till om du behöver hjälp med något ang. design eller så... är inte direkt nåt proffs men har lärt mig en del med tiden :) Hoppas allt är bra med er, Pusspuss <3

2010-06-11 @ 20:23:43
URL: http://honey.blogg.se/
Postat av: Hanni ♥

Okej, men du vill inte ha några bilder eller så i headern, utan bara någon symbol? och vill du att texten ska va samma som den är eller har du några idéer på typsnitt eller så? :) Men använder du msn eller något? isf kan du ju adda den mailadressen jag skrivit i e-post fältet eller annars om du vill så kan du skicka symbol/bilder och vad du vill ha för text till min mail [email protected] så kan jag göra en testdesign på min testblogg och sen får du se om du gillar den och säga vad du tycker jag ska ändra och så :) neeej alltså jag gör det för att jag tycker att det är roligt! :)



Blev lite mycket nu haha. Jo tack det var trevligt på kryssningen men nu blir det nog inte nån på ett tag (3 år typ!!) haha, nej men jag är lite trött på kryssningar, det är bara samesame är lite trött på det "livet" eller vad man ska säga, föredrar mycket hellre en mysig hemmakväll i så fall :)



Vad gör ni i helgen då? pusspuss :)



2010-06-11 @ 22:34:03
URL: http://honey.blogg.se/
Postat av: Hanni ♥

Heej, nu har jag pysslat lite med designen, du kan kolla på http://designbyhoney.blogg.se och så kan du säga vad jag ska ändra/om det är bra osv. Jag hade tyvärr inte det typsnittet du önskade på headern men jag tog det som jag hade som var närmast. Och sen har jag använt arial strl 12 istället för 10 för på min dator (i html) blir 10 väldigt litet, är det olika på din kanske? för när jag kollade i word så var 10 som 12 i html om du förstår, därför tog jag 12 :) säg till om du vill att jag ska ändra till 10 ändå, och om det är nåt annat jag ska lägga till :)



Okej, hoppas ni hade mysigt då :) Michael var ju på avslutningsfest igår.. så jag var inne och kollade på film med mina föräldrar, och idag har vi bara varit hemma och tagit det lungt, vi är båda vääldigt förkylda/febriga, så vi försöker vila upp oss lite :)



Det gick faktiskt förvånansvärt bra med hunden, CoCo ignorerade honom typ. Men jag tyckte det va lite väl jobbigt att va tvungen att gå ut så himla många gånger (lat) haha ;) sen är jag nog mer kattmänniska än hundmänniska, men det var väldigt bra att vi testade i alla fall för nu vet jag att jag nog inte bör skaffa en hund på ett tag, inte så länge vi bor såhär trångt i lägenhet i alla fall. Men sen när vi flyttar ut på landen och har två eller tre barn så ska vi ha en golden retriver har vi sagt, haha ;D man får ju drömma ;)



Puss puss :)

2010-06-12 @ 21:26:28
URL: http://honey.blogg.se/
Postat av: Hanni ♥

Just det, sen visste jag inte om du ville att texten skulle sitta ihop i headern, det kan jag ordna i så fall :) <3

2010-06-12 @ 21:28:09
URL: http://honey.blogg.se/
Postat av: Carina

Söt du är. Tack. Haha. :)

Men det är svårt att slå din!

2010-06-13 @ 14:29:41
URL: http://vilopaus.blogg.se/
Postat av: Hanni ♥

såå nu har jag grejat lite till :) men säg till om jag ska ta bort det svarta i sidorna, testade bara med det och tyckte det blev bra men vill du hellre ha helvit så är det inga problem :) och säg till om det när nåt annat du vill ändra :) pusspuss

2010-06-13 @ 17:56:52
URL: http://honey.blogg.se/
Postat av: julia

finally! :)

2010-06-13 @ 18:37:43
URL: http://juliaojeda.blogg.se/
Postat av: Hanni ♥

så nu har jag fixat det :) vill du ha ännu längre ner eller var det bra så? ;) haha. Det är luungt, tycker som sagt bara sånt här är roligt :)

2010-06-13 @ 23:11:25
URL: http://honey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0